Pagina wordt geladen ...

Zonwerende glasfolie voor een aangename temperatuur in een ziekenhuis

Voor de patiënten en het personeel in een ziekenhuis is het van groot belang dat zij in een aangenaam klimaat kunnen werken. Door de vele ramen in een ziekenhuis kan de binnentemperatuur in de zomer al snel hoog oplopen. Dit kunt u mede voorkomen door onze zonwerende glasfolie voor een ziekenhuis te gebruiken.

Neem contact op

Zonwerende folie voor een ziekenhuis?

Zon- en warmtewerende glasfolie heeft een reflecterende werking. Dat wil zeggen dat het licht weerkaatst en zo de warmte reduceert. Zonnewarmte wordt door het plaatsten van glasfolie met maar liefst 77% verminderd. Het hele jaar blijft de temperatuur in uw ziekenhuis hierdoor aangenaam.

Zonwerende glasfolie

Verlaag uw energierekening

Stoken in de winter en koelen in de zomer kan uw energierekening flink verhogen. Een felle zon kan uw ziekenhuistemperatuur tot wel 60% verhogen. Deze hitte voorkomt u door het laten plaatsen van zon- en warmtewerende glasfolie van BRS Reclame. In de zomermaanden wordt de warmte door de glasfolie tegengehouden en in de koude maanden wordt de warmte beter vastgehouden. Dit scheelt voor u in de stookkosten. 

Versterk uw ziekenhuis met de zondwerende glasfolie van BRS Reclame

Een ander voordeel van het laten plaatsen van zonwerende glasfolie voor een ziekenhuis is dat het uw pand beschermt tegen inbraak. Het folie heeft namelijk een versterkende werking. Hierdoor zullen er bij glasbreuk ook minder glassplinters ontstaan. 

Wilt u meer informatieover glasfolie?

Wij verzorgen al jaren met succes zon- en warmtewerende glasfolie aan ziekenhuizen en andere bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wilt u informatie over onze service over bijvoorbeeld onze materiaal- en keuzemogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.