Pagina wordt geladen ...

De warmte komt niet in uw woning door de zonwerende glasfolie van BRS Reclame

 

In een woning gaat elk jaar het nodige geld verloren omdat energie niet efficiënt gebruikt wordt. Tijdens de koude wintermaanden moet er stevig verwarmd worden en tijdens de zomermaanden?

Dan heeft u voor uw woning weer de koeling van een airconditioning nodig om de temperatuur aangenaam te houden. 

Zonwerende glasfolie woning

Maar wat als daar een handige oplossing voor is? Door het inzetten van zonwerende glasfolie voor uw woning kunt u de temperatuur in de zomer op een normaal niveau houden. Na professionele aanbrenging door BRS reclame blijft de temperatuur in uw huis aangenaam.

Neem contact op

 

Een aangenaam binnenklimaat dankzij zonwerende raamfolie

Het aanbrengen van deze zonwerende glasfolie voor uw woning kan de hoeveelheid zonnewarmte die binnen komt met wel 79% verminderen. Hoe werkt het concreet? De glasfolie heeft een reflecterende werking en weerkaatst dus het zonlicht. Deze weerkaatsing zorgt voor een reductie van de zonnewarmte en een aangenamer binnenklimaat. Niet toevallig is deze techniek al sinds jaar en dag populair bij diverse bedrijfspanden. 

Warmtewerend folie versterkt ook uw ramen

Goed geplaatste warmtewerende glasfolie zorgt niet enkel voor een zonwerende functie voor woning, maar zal bovendien ook het glas versterken. Bij een breuk of poging tot inbraak voorkomt het aanbrengen van glasfolie de vorming van glassplinters. Bent u op zoek naar een manier om uw energiekosten te drukken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij BRS reclame. Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden die er zijn met zonwerende en warmtewerende folie.

Neem contact op