Pagina wordt geladen ...

Zonwerende en beschermende glasfolie is verplicht voor de voedingsmiddelenindustrie

Glasfolie werd ontwikkeld om ramen een extra versterkende eigenschap te bieden en glassplinters bij breuken te voorkomen. Vandaag de dag is glasfolie echter veel meer dan dat en biedt het ook de nodige bescherming tegen uit de pan swingende energiekosten. Zonwerende en beschermende glasfolie zorgt er immers voor dat tijdens de zomermaanden de kosten voor de airconditioning sterk binnen de perken blijven voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie (of foodsector). Daarnaast is het hebben van beschermende en warmtewerende glasfolie ook verplicht voor deze bedrijven. 

Neem contact op

De voordelen van zonwerende glasfolie voor de voedingsmiddelenindustrie

Het aanbrengen van beschermende en zonwerende glasfolie voor voedingsmiddelenindustrie heeft in de eerste plaats als voordeel dat het glas extra stevig is. Inbreken wordt moeilijker, bij een breuk is er geen vorming van glassplinters en ga zo maar door. Daarnaast is een groot voordeel echter ook dat het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende glasfolie heel wat kosten zal besparen. Het koelen van een bedrijfspand of gebouw tijdens de zomer is een behoorlijke kostenpost. Door de zon- en warmtewerende raamfolie gaat de hoeveelheid zonnewarmte met wel 77% naar beneden en hierdoor hoeft de airconditioning heel wat minder te draaien in de zomer. 

Jarenlange ervaring in de sector: BRS reclame

Het spreekt voor zich dat zonwerende glasfolie voor voedingsmiddelenindustrie het beste door een professional kan worden aangebracht voor een optimaal resultaat. BRS reclame heeft jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie met bedrijven zoals zuivelfabrikanten en supermarkten? Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten of maak een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op