Pagina wordt geladen ...

Met zonwerende glasfolie blijft de temperatuur aangenaam in uw supermarkt

 

In een bedrijf streeft u altijd naar een aangename en werkbare temperatuur. Zeker in een sector waarbij er gewerkt wordt met voedingsmiddelen zoals supermarkten is dat een echte must. Helaas brengt het streven naar die aangename temperatuur vaak ook heel wat kosten met zich mee. 

 

Zonwerende glasfolie supermarkt

Om de temperatuur in de zomer in uw supermarkt laag te houden, draait de airconditioning overuren en goedkoop is dat niet. Gelukkig is er een alternatief op de markt. Door het laten aanbrengen van zonwerende glasfolie kunt u zowel de temperatuur als uw kostenplaatje in bedwang houden. 

Neem contact op

 

Het grote effect van zonwerende raamfolie

Warmtewerende glasfolie werkt volgens een ontzettend eenvoudig principe: zonlicht wordt weerkaatst door de glasfolie en kan zich niet vastzetten op uw bedrijfspand. Het gevolg is een daling van de zonnewarmte tot wel 79% en de airconditioning hoeft een stuk mind hard te draaien tijdens de zomermaanden. Door de zonwerende glasfolie is uw supermarkt goed geïsoleerd. Bovendien is het in de voedingsmiddelensector verplicht om zonwerende en beschermende glasfolie aan te laten brengen. Dankzij de extra bescherming zijn uw ramen steviger en de glasfolie voorkomt bij breuken ook de vorming van glassplinters. 

Laat de warmtewerende folie op uw supermarkt aanbrengen door een specialist

Beschermende en warmtewerende glasfolie is vanzelfsprekend toch altijd net iets effectiever als het geplaatst is door een professional. Bij BRS reclame hebben we een jarenlange ervaring in het plaatsen van zonwerende glasfolie in diverse sectoren zoals die van de supermarkten. In de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel helpen we u graag verder. Meer informatie nodig of wilt u een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Neem contact met ons op