Pagina wordt geladen ...

Een aangenaam binnenklimaat op school, daar zorgt de zonwerende glasfolie van BRS Reclame voor

Kinderen brengen veel tijd door op school. Hun ouders verwachten dat hun kinderen in de juiste omstandigheden worden opgevangen. Naast goedverzorgde lessen is ook de juiste binnentemperatuur van belang op school.Daarmee kunnen wij van BRS Reclame u helpen: wij bieden zonwerende glasfolie voor uw school. Deze zorgt ervoor dat uw school zowel in de zomer als in de winter een aangename binnentemperatuur behoudt. 

Zonwerende glasfolie school

Neem contact op

Wat is zonwerende glasfolie voor school?

Ons zon- en warmtewerende folie werkt reflecterend. Dat wil zeggen dat het licht weerkaatst en warmte reduceert. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat van uw school, zowel in de koude als in de warme maanden.

In de wintermaanden wordt uw school tegen kou beschermd, in de zomermaanden tegen warmte. De hoeveelheid zonnewarmte wordt dan met maar liefst 79% verlaagd.

Uw energierekening verlagen

Het kost veel geld om uw school in winter te verwarmen en in de zomer af te koelen door middel van de airconditioning. De felle zon in de zomer zorgt ervoor dat de temperatuur in uw school maar liefst 60% warmer wordt. Uw glas kan op een eenvoudige manier beschermd worden tegen hitte en kou. Door het plaatsen van zon- en warmtewerende glasfolie van BRS Reclame zorgt u ervoor dat de warmte in de koude maanden wordt vastgehouden en in de zomermaanden juist wordt tegengehouden.

Uw ramen versterken

Ons zon- en warmtewerende glasfolie heeft niet alleen een isolerende werking. Het werkt ook versterkend. Dat wil zeggen dat het uw school beschermd tegen glassplinters bij breuk en tegen inbraak. Ziekenhuizen en supermarkten maken niet voor niks al jarenlang gebruik van onze service.

Contact opnemen 

Onze zonwerende glasfolie voor uw school is een groot succes. Dat blijkt uit de vele bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel die al van onze service gebruik maakten. Wilt u meer informatie over onze materiaal- en keuzemogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen dan binnenkort bij u langs om uw ramen van zon- en warmtewerende glasfolie te voorzien.

Neem contact met ons op