Pagina wordt geladen ...

Met de zonwerende glasfolie blijft de temperatuur aangenaam op kantoor

Bent u de hoge energiekosten op uw kantoor zat? Maak dan gebruik van onze service: wij bieden u zonwerende glasfolie op kantoor. De folie wordt op de ramen van uw bedrijfspand aangebracht en beschermt uw werknemers in de zomer tegen de hete zon en in de winter tegen de ijzige kou. Zo hoeft u de airconditioning minder te gebruiken en de verwarming niet meer zo hoog te zetten.

Neem contact op

Wat is zonwerende folie op kantoor?

De hoeveelheid zonnewarmte wordt door het plaatsen van zon- en warmtewerende glasfolie met 79% verminderd. Dit wordt veroorzaakt door de reflecterende werking van het folie. Licht wordt weerkaatst en warmte gereduceerd. Dat maakt de temperatuur in uw bedrijfspand het hele jaar door aangenaam, waardoor airconditioning overbodig wordt. In de winter voelt uw pand een stuk minder koud aan. Stoken is daardoor minder nodig. 

Zonwerende glasfolie

Houd uw energierekening laag

Het kost veel geld om uw bedrijfspand in de winter te stoken en in de zomer af te koelen. Airconditioning is noodzakelijk aangezien de felle zon uw pand tot wel 60% in temperatuur verhoogt. Door het laten plaatsen van zon- en warmtewerende glasfolie van BRS Reclame kan de airconditioning uitblijven. De warmte wordt door het folie in de zomermaanden tegengehouden en in de koude maanden juist vastgehouden.

Maak uw glas sterker

Ons zon- en warmtewerende glasfolie biedt naast bescherming tegen warmte en kou ook bescherming tegen inbraak en glassplinters bij breuk. Dat komt doordat het folie een versterkende werking heeft. 

Meer informatie ontvangen? 

Voor kantoren in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel leveren wij al jaren zon-en warmtewerende glasfolie. Wilt u net als hen uw energierekening verlagen en uw pand versterken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze materiaal- en keuzemogelijkheden. Direct een afspraak maken? Ook dat kan, dan zien wij u op korte termijn in uw bedrijfspand.

Neem contact met ons op