Pagina wordt geladen ...

Zorg voor aangename temperaturen in huis met onze de zonwerende glasfolie

In de zomer kan de temperatuur in huis al eens sterk oplopen. Om dan elke keer de airconditioning aan te zetten is een dure zaak. Gelukkig kunt u ook kiezen voor een veel goedkopere oplossing die minstens even effectief is. De plaatsing van zonwerende glasfolie verlaagt de zonnewarmte die uw woning binnenkomt met maar liefst 77%. Het gevolg? Een aangenaam en stabiel binnenklimaat zonder dat u daarvoor diep in de geldbuidel moet tasten. 

Warmtewerende en beschermende glasfolie

De zonwerende glasfolie voor uw huis werkt op de volgende manier: binnenkomend zonlicht wordt weerkaatst zodat de warmte zich niet vast kan zetten in uw woning. Bovendien biedt deze warmtewerende glasfolie nog een ander duidelijk voordeel. Het zorgt voor extra bescherming van uw ramen. Niet alleen voorkomt beschermende glasfolie de vorming van glassplinters bij een breuk, maar bovendien zijn uw ramen ook beter bestand tegen inbraken. Extra bescherming, een beter klimaat en minder geld dat u moet uitgeven? Als dat niet klinkt als een goede deal.

Bij BRS Reclame weten we van aanpakken

Wij raden aan om het plaatsen van warmtewerende en beschermende glasfolie uit te laten voeren door een vakman. Bij BRS Reclame hebben we een ruime en jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sectoren. Snel en met een mooi eindresultaat plaatsen we zonwerende en beschermende glasfolie op de ramen van uw woning. Heeft u interesse of wilt u gewoon nog wat meer informatie over het proces? Aarzel dan niet om met onze medewerkers contact op te nemen of een afspraak te maken. We helpen u graag verder.

Neem contact met ons op