Pagina wordt geladen ...

Professioneel Glasfolie bedrijf BRS Reclame

 

glasfolie-bedrijf-brs

Is het in uw bedrijfspand in de zomer soms extreem heet en zet u hiervoor de airconditioning aan? Dat is niet nodig. Er is een andere manier om uw werknemers te beschermen tegen het hete zonlicht en uzelf tegen hoge energiekosten. Wij van BRS reclame bieden de oplossing: Het aanbrengen van zonwerende glasfolie voor bedrijven.

 

Wat is zonwerende folie?

Met het laten plaatsen van zon- en warmtewerende glasfolie vermindert de hoeveelheid zonnewarmte met 79%. Dat komt doordat het folie reflecterend werkt. Het weerkaatst licht en reduceert warmte.

Het binnenklimaat van uw bedrijfspand word hierdoor zeer aangenaam. Airconditioning is in de zomer niet meer nodig. In de winter beschermt het folie uw pand tegen de kou.

Bespaar op uw energierekening

Uw bedrijfspand verwarmen in de winter en uw bedrijfspand afkoelen in de zomer kost veel geld en energie. Door de felle zon, die door uw ramen schijnt, wordt de temperatuur in uw gebouw tot wel 60% verhoogd. Het zon- en warmtewerende glasfolie van BRS reclame zorgt ervoor dat uw glas op eenvoudige wijze wordt geïsoleerd. De warmte wordt in de koude maanden door het folie vastgehouden en in de warme maanden tegengehouden.

Versterk uw ramen

Naast een isolerende werking heeft ons zon- en warmtewerende folie ook een versterkende werking. Het voorkomt inbraak en glassplinters bij breuk. Al jaren brengen wij om deze reden bij veel bedrijven zonwerende glasfolie aan. 

Neem contact op met ons bedrijf

Wij verzorgen al jaren met groot succes zon- en warmtewerende glasfolie voor bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Graag komen wij ook bij uw bedrijf langs om uw energierekening te verlagen en uw pand te versterken. Vraag gerust meer informatie aan over bijvoorbeeld onze materiaal- en keuzemogelijkheden. Of maak direct een afspraak, dan komen wij spoedig bij u langs.

Neem contact met ons op