Pagina wordt geladen ...

Truien en sweaters bedrukken

Bij ons kunt u truien en sweaters geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Sweaters en truien bedrukken wij namelijk met een door u gekozen tekst, logo of afbeelding.

BRS Reclame Hoogeveen bedrukt al vele jaren kleding jaren voor bedrijven en particulieren uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Als u zelf al over kleding beschikt die moet worden bedrukt, kunt u dat zonder problemen zelf aanleveren. Voor uw gemak kunnen wij de kleding zowel aanleveren als bedrukken.

BRS Truien

Textiel bedrukken

Warme truien en sweaters als bedrijfskleding

Wilt u uw personeel een warme trui of sweater aanbieden, of deze kleding als bedrijfskleding voeren? Alle sweaters en truien kunt u bij ons voordelig laten bedrukken, zeefdrukken of borduren. Of het nu gaat om een v-hals trui, hoodies of sportieve sweatvesten, BRS kan met ieder type textiel overweg. Naast de bedrukking van sweaters en truien, verzorgen wij nog veel meer soorten textielbedrukking.

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen textieldruk van truien en sweaters voor bedrijven in de provincie Frieslandin onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningenonder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over truien bedrukken of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over het bedrukken van textiel bij BRS Reclame? Onze medewerkers hebben veel ervaring met het bedrukken van truien, sweaters, shirts, polo’s en andere bedrijfskleding. Ook geven we vrijblijvend advies over de keuze van de juiste kledingstukken voor uw personeel. Neem vandaag nog contact met ons om een offerte aan te vragen.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30