Pagina wordt geladen ...

T-shirt bedrukken

Bij ons kunt u polo’s of T-shirts geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Shirts en polo’s bedrukken wij namelijk met een door u gekozen tekst, logo of afbeelding. BRS Reclame Hoogeveen bedrukt al vele jaren kleding voor bedrijven en particulieren uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Als u zelf al over kleding beschikt die moet worden bedrukt, kunt u dat zonder problemen zelf aanleveren. Voor uw gemak kunnen wij de kleding zowel aanleveren als bedrukken.

Bedrukken van sportkleding en sportshirts

Van sportkleding voor gesponsorde sportploegen tot shirtjes voor uw eigen bedrijfsteam: sportkleding inclusief bedrukking verzorgt BRS Reclame graag voor u. Voetbaltenues, hardloopshirts of andere sportkleding kunnen worden bedrukt op degelijk ademende stoffen.

Voor bedrukken van alle soorten shirts

BRS Reclame bedrukt naast professionele bedrijfskleding en sportkleding ook werkkleding, herenshirts, damesshirts en kinderkleding. Alle T-shirts, polo’s en ander textiel kunnen bedrukt worden aan de voor- en achterkant, ook op de mouwen kan bedrukking geplaatst worden. Wij verzorgen alle soorten textielbedrukking.

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen textieldruk van T-shirts en polo’s voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningenonder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over T-shirts bedrukken of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het bedrukken van T-shirts of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van textieldruk met u.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30