Pagina wordt geladen ...

Bodywarmers bedrukken

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers uit te rusten met bedrijfskleding. Enerzijds omdat de aard van de werkzaamheden erom vraagt, anderzijds omdat bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Bodywarmers met bedrukking zijn voor veel bedrijven een geliefd kledingstuk. Stoer en praktisch in het gebruik en geschikt in ieder jaargetijde.

Naast bodywarmers, verzorgen wij voor allerlei textielsoorten bedrukking. Denk hierbij aan T-shirts, sportkleding, polo’s, jassen en andere bedrijfskleding.

Bodywarmers bedrukken en borduren

Het is bij ons mogelijk om een logo op uw bodywarmers te laten borduren in plaats van te drukken. Het voordeel van een geborduurd logo is dat het langer meegaat dan een regulier gedrukt logo, wat een geborduurd logo zeer geschikt maakt voor bedrijfskleding die langer mee dient te gaan.

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen textieldruk van bodywarmers voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningenonder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over bodywarmers bedrukken of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over het bedrukken van textiel bij BRS Reclame? Onze medewerkers hebben veel ervaring met het bedrukken van bodywarmers, truien, shirts, polo’s en andere bedrijfskleding. Ook geven we vrijblijvend advies over de keuze van de juiste kledingstukken voor uw personeel. Neem vandaag nog contact met ons om een offerte aan te vragen.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30