Pagina wordt geladen ...

Bedrijfskleding laten bedrukken

 

Bij ons kunt u bedrijfskleding, zoals overhemden, broeken, jassen of overalls geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Alle bedrijfskleding bedrukken wij namelijk met uw bedrijfslogo en eventueel met een door u gekozen tekst of afbeelding.

 

Neem contact op

Bedrijfskleding laten bedrukken - BRS Reclame Hoogeveen

 

BRS Reclame uit Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het bedrukken van kleding voor bedrijven uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Als u zelf al over werkkleding beschikt die bedrukt dient te worden, kunt u dat zonder problemen aanleveren. Voor uw gemak kunnen wij de bedrijfskleding zowel aanleveren als bedrukken.

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Het is bij ons mogelijk om een logo op uw bedrijfskleding te laten borduren in plaats van te drukken.het voordeel van een geborduurd logo is dat het langer meegaat dan een regulier gedrukt logo, wat een geborduurd logo zeer geschikt maakt voor bedrijfskleding die bedoeld is voor buitengebruik of werk waarbij de bedrijfskleding snel kan slijten.

Voor bedrukken van alle bedrijfskleding

BRS Reclame bedrukt naast professionele bedrijfskleding ook herenshirts, damesshirts, kinderkleding en alle andere soorten textiel. Alle T-shirts, polo’s en andere textiel kunnen bedrukt worden aan de voor- en achterkant, zelfs op de mouwen kan bedrukking geplaatst worden. Wij verzorgen alle soorten textielbedrukking.

Bedrijfskleding van BRS Reclame

  • Verlengstuk van uw bedrijfsidentiteit
  • Bedrukt, per transfer of geborduurd
  • Van elke stuks tot grote oplages
  • Van uitstekende kwaliteit
  • U kunt bij ons de bedrijfskleding zelf bestellen

 

 

Meer informatie over het bedrukken van kleding?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het bedrukken van T-shirts of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van textieldruk met u.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30