Pagina wordt geladen ...

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bij ons kunt u bedrijfskleding, zoals overhemden, broeken, jassen of overalls geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Alle bedrijfskleding bedrukken wij namelijk met uw bedrijfslogo en eventueel met een door u gekozen tekst of afbeelding.

BRS Reclame uit Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het bedrukken van kleding voor bedrijven uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Als u zelf al over werkkleding beschikt die bedrukt dient te worden, kunt u dat zonder problemen zelf aanleveren. Voor uw gemak kunnen wij de bedrijfskleding zowel aanleveren als bedrukken.

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Het is bij ons mogelijk om een logo op uw bedrijfskleding te laten borduren in plaats van te drukken.het voordeel van een geborduurd logo is dat het langer meegaat dan een regulier gedrukt logo, wat een geborduurd logo zeer geschikt maakt voor bedrijfskleding die bedoeld is voor buitengebruik of werk waarbij de bedrijfskleding snel kan slijten.

Voor bedrukken van alle bedrijfskleding

BRS Reclame bedrukt naast professionele bedrijfskleding ook werkkleding, herenshirts, damesshirts, kinderkleding en alle andere soorten textiel. Alle T-shirts, polo’s en andere textiel kunnen bedrukt worden aan de voor- en achterkant, zelfs op de mouwen kan bedrukking geplaatst worden. Wij verzorgen alle soorten textielbedrukking.

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen bedrukking van bedrijfskleding voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningenonder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over T-shirts bedrukken of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het bedrukken van T-shirts of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van textieldruk met u.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30