Pagina wordt geladen ...

Vlaggen laten bedrukken

Bedrukte vlaggen zijn als reclamemiddel erg effectief in te zetten. Ze zien er professioneel uit en laten een goede indruk van uw bedrijf of product achter. Elke reclamevlag is naar wens te produceren en te bedrukken, of het nu gaat om stormbestendige vlaggen of zo goedkoop mogelijke vlaggen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo of naam van het product door ons op de vlag te laten drukken.

Ook is het mogelijk om een vlaggenmast bij te bestellen. Neem direct contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Bedrukking naar keuze

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar vlaggen met een bedrukking naar keuze? Dat kunnen wij bij BRS Reclame voor u regelen. Wij bedrukken en leveren alle soorten vlaggen: rechte vlaggen, staande vlaggen en beachflags.

Doeltreffende reclame met een reclamevlag

Een groot voordeel van reclamevlaggen is dat het doeltreffende reclame voortbrengt tegen relatief lage kosten. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de gewenste kwaliteit, maten van de vlaggen en de grootte van de oplage. De vlaggen lenen zich goed voor ondersteuning van uw naamsbekendheid, bijvoorbeeld bij outdoor promotie en indoor promotie zoals beurzen.

Verschillende vlaggen en masten mogelijk

Alle vlaggen zijn in verschillende kwaliteiten en doeksoorten te zeefdrukken of digitaal te printen. Kleine oplagen worden vaak digitaal geprint, grotere oplagen worden meestal gezeefdrukt. 

Reclamevlaggen worden doorgaans op 110 grams glanspolyester doek gedrukt. Daarnaast kunnen de vlaggen en banieren ook in andere doeksoorten worden geproduceerd, zoals bijvoorbeeld PVC en satijnpolyester.

Bedrukte vlaggen ter versterking van uw bedrijf

Reclameboodschappen en uw bedrijfsidentiteit worden door middel van bedrukte bedrijfsvlaggen op levendige wijze al van veraf kenbaar gemaakt.

Tevens zorgen presentabele vlaggen voor een zekere naamsbekendheid, aanzien en herkenbaarheid.

Bij promotioneel gebruik ogen bedrijfsvlaggen vrolijk en zorgen ervoor dat uw merknaam in het hoofd van de consument blijft hangen.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over bedrukken van bedrijfsvlaggen of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van promotievlaggen met u.

Mail ons   Bel: 0528 26 93 30