Pagina wordt geladen ...

Relatiegeschenken en promotieartikelen

Relatiegeschenken en promotieartikelen verschillen in de meeste gevallen van elkaar. Zo telt bij een relatiegeschenk met uw bedrijfslogo vaak een ander belang dan bij promotieartikelen waar vaak tijdelijke promotie het doel is. Wat het doel ook is, BRS Reclame Hoogeveen helpt u graag bij de realisatie ervan. Te denken valt aan het bedrukken van sleutelhangers, pennen of notitieblokjes met daarop uw bedrijfslogo. Promotieartikelen lenen zich goed voor het weggeven op beurzen of bij presentaties. Voor relatiegeschenken kunt u denken aan bedrukte agenda's, een jaarkalender of luxe artikelen.

Uw logo kan op vrijwel elk reclamemiddel gedrukt worden

BRS Reclame Hoogeveen kan uw logo op vrijwel elk soort reclamedrager drukken. Te denken valt aan bekers en flesjes, glaswerk, tassen en telefoonhoesjes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact op! Een compleet overzicht van de mogelijke producten bekijkt u hieronder.

 Voorbeelden van de mogelijkheden bekijken:

  • Agenda en Kalenders 2015
  • Relatiegeschenken en Promotieartikelen 2016

  • brs-relatiegeschenken-2
  • brs-relatiegeschenken-3
  • brs-relatiegeschenken-4
  • brs-relatiegeschenken-1

Gebruik de navigatie om de foto's te bekijken.


Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen relatiegeschenken en promotiemateriaal voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede. 

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over relatiegeschenken of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van textieldruk met u.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30