Pagina wordt geladen ...

Beurs banners en rollup banners

Beurs banners (ook wel rollup banners of pull-up banners genoemd) zijn als promotiemateriaal een perfecte blikvanger voor vele doeleinden. Hierbij kunt u denken aan plaatsing in winkels, op beurzen, tijdens projecten, het houden van presentaties, congressen of voorlichtingsavonden.

Een beurs banner zorgt ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt gepresenteerd en zijn zowel geschikt voor een tijdelijke promotie als een permanente opstelling. Ook met de opdruk kunt u eindeloos variëren. Wilt u een foto, uw bedrijfslogo, een prijslijst tonen of een specifiek product uitlichten?

BRS Reclame Hoogeveen helpt u hier graag mee en geeft u een passend advies op basis van uw wensen

  • brs-beursbanners-2
  • brs-beursbanners-3
  • brs-beursbanners-4
  • brs-beursbanners-5
  • brs-beursbanners-1

Gebruik de navigatie om de foto's te bekijken.

De voordelen van een beurs- of rollup banner  

Het gebruik van een beurs banner of rollup banner brengt veel voordelen met zich mee. Door het ‘roll-up’ systeem heeft u de beurs banner binnen 30 seconden geïnstalleerd en gebruiksklaar. Ook het opruimen van de banner kost geen enkele moeite. De beurs banner is eenvoudig op te rollen en in te klappen. Het vervoeren is geen probleem door het lichte, compacte ontwerp van het frame en de bijgeleverde draagtas. De beurs banners van BRS Reclame zijn van uitstekende kwaliteit en worden gedrukt op duurzaam materiaal. Dit zorgt ervoor dat de banners jarenlang mee gaan (kleurvast-garantie van minimaal 4 jaar) en niet gaat krullen. De matte print van de banner zorgt ervoor dat de opdruk nog goed zichtbaar blijft bij verschillende spotlights.De beurs banners zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Voor iedere afmeting is er uiteraard een passend frame. Het frame heeft een dubbele voet en is gemaakt van aluminium, evenals de behuizing.

Het werkgebied van BRS Reclame:

Zo verzorgen wij beurs banners en rollup banners voor bedrijven in de provincie Frieslandin onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningenonder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over beurs banners, rollup-banners of pull-up-banners of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van beurs banners.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30