Pagina wordt geladen ...

Lichtbak laten ontwerpen

Een lichtbak voor uw bedrijf laten ontwerpen? BRS Reclame is gespecialiseerd in buitenreclame en maakt maatwerk lichtbakken. Met uw eigen lichtreclame in de vorm van één of meerdere lichtbakken bent u goed zichtbaar en herkenbaar. De lichtbakken voor op de gevel of in uw bedrijfstuin worden aan de hand van uw wensen en huisstijl gemaakt. U bepaalt zelf wat u uitstraalt!

Neem contact op

Lichtbak laten maken - BRS Reclame

 

Maatwerk lichtbak die voldoet aan uw wens

Wij leveren lichtbakken in verschillende maten en uitvoeringen. Restaurants gebruiken bijvoorbeeld lichtbakken voor aan de gevel om de menukaart in uit te lichten. Diverse lichtbakken met rechte of ronden hoeken en dialichtbakken met vlakke of haakse montage aan de gevel behoren tot de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om een lichtbak in elk gewenst formaat te plaatsen in de vrije ruimte voor uw bedrijfspand of in uw bedrijfstuin. U kunt denken aan een lichtzuil of een paal met hierop uw lichtreclame. De lichtbakken kunnen in alle RAL-kleuren worden geleverd. De decoratie van de lichtbakplaat en vorm van de lichtbak zijn geheel af te stemmen op de uw huisstijl en het pand.

Lichtbak laten maken

 

Meer weten over lichtbakken voor uw bedrijf?

Wij voorzien u graag van de opties voor een geschikte lichtbak voor uw situatie. Laat ons uw wensen en eisen weten via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Mail ons Bel: 0528 269 330.