Pagina wordt geladen ...

Zonwerende en warmtewerende folie voor bedrijven in Groningen

 

Wordt het warm binnen uw bedrijf, of ontvangt u klachten omdat men tegen de zon in kijkt? Met zon- en warmtewerende folie creëert u een prettig werkklimaat. Zowel uzelf als uw werknemers hebben zo geen last meer van de felle zon en de zonnewarmte neemt tot wel 77% af. BRS Reclame heeft al raamfolie aangebracht bij vele bedrijven in bijvoorbeeld Groningen en staat ook graag voor u klaar. 

Neem contact op

Zonwerende-glasfolie-groningen

De voordelen van raamfolie tegen zon en warmte

Met zonwerend glasfolie wordt het binnen uw bedrijf aanzienlijk minder warm. Zonwerende folie levert een aanzienlijke besparing op uw energierekening op, doordat airco’s overbodig worden. Er is geen extra onderhoud nodig, zoals bijvoorbeeld het geval zou zijn bij de installatie van rolluiken of zonwering. Doordat ook 99% van de UV-straling door het raamfolie wordt tegengehouden, wordt de verkleuring van apparaten en meubels tot een minimum beperkt. Ten slotte hebben uw werknemers geen last meer van de schitterende zon op het beeldscherm, of reflectie van de zon via andere gebouwen. Enkele voorbeelden van bedrijven waar wij de folie hebben mogen plaatsen zijn ziekenhuizensupermarkten en zuivelfabrikanten.

Toepassingen van zonwerende folie

Is warmte- en zonwerende raamfolie overal te realiseren? Niet alleen op vlakke beglazing, maar ook op schuine beglazing is de folie eenvoudig aan te brengen. Wij bevestigen de glasfolie onder andere op: 

  • Verticale beglazing zoals ramen en deuren
  • Schuine of horizontale beglazing zoals lichtstraten, dakramen en koepels
  • Aan de buitenzijde van HR++ glas
  • Aan de zonzijde van uw bedrijfsruimte
  • In computerruimtes binnen uw bedrijf en andere ruimtes met beeldschermen

 

 

Zonwerende raamfolie voor bedrijven in Groningen

Laat uw isolerende raamfolie vakkundig en snel aanbrengen door BRS Reclame. De zonwerende raamfolie absorbeert de warmte van het zonlicht, waardoor het werkklimaat binnen uw bedrijf aanzienlijk verbetert. Naast het aanbrengen van glasfolie verzorgen wij als ervaren reclamebedrijf ook graag de reclame van uw onderneming. U kunt hier denken aan autobelettering, reclameborden en bewegwijzering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in, of bel ons vrijblijvend via telefoonnummer 0528 26 93 30. Zorg er met onze zon- en warmtewerende raamfolie voor dat uw medewerkers binnenkort weer comfortabel kunnen werken.

Mail ons