Pagina wordt geladen ...

Zonwerende en warmtewerende folie voor bedrijven in Drenthe

Nederland kent steeds warmere zomers en ook op de bedrijfsvloer kunnen de temperaturen aardig oplopen. Een middel om de warmte buiten te houden is het aanbrengen van zon- en warmtewerende folie.
BRS Reclame voorziet bedrijfspanden al jaren van deze isolerende, zonwerende en versterkende folie, onder andere voor bedrijven in Drenthe. 

Neem contact op

Zonwerende glasfolie in Drenthe

 

Houd de warmte buiten met zon- en warmtewerende folie

Met zon- en warmtewerende folie wordt de zonnewarmte met 79% verminderd en dit zorgt voor een aangenamere temperatuur binnen uw bedrijfspand. Ook bij koud weer zorgt de folie voor extra isolatie, waardoor u ook op de energierekening bespaart.

Doordat de folie van binnenuit vrijwel doorzichtig is, kunnen u en uw medewerkers gewoon naar buiten kijken, zonder daarbij last van de zon te ondervinden. Ook verkleuring van uw apparatuur en meubels wordt tegengegaan. Wij hebben onze zon- en warmtewerende folie onder andere al aangebracht in ziekenhuizensupermarkten en bij een zuivelfabrikant.  

 

De voordelen van warmte- en zonwerende raamfolie

Warmte- en zonwerende raamfolie heeft dus meerdere voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje: 

  • Tot wel 79% reductie van de zonnewarmte
  • Een simpele en efficiënte oplossing ten opzichte van oplossingen zoals isolatieglas
  • Een kostenbesparende oplossing, zowel in aanschaf als op de energiekosten
  • Gaat verkleuring van het interieur tegen
  • Is met water te reinigen en onderhoudsvrij
  • Heeft een levensduur van zo’n 20 jaar
  • U kunt gewoon naar buiten kijken
  • Versterkt de huidige beglazing

 

Raamfolie en reclame voor bedrijven in Drenthe

BRS Reclame voorziet ook uw bedrijf in Drenthe graag van raamfolie, van raampartijen aan de zonzijde van uw pand tot aan dakramen en koepels. Voorkom de opwarming van uw kantoorruimtes door UV-straling en zonlicht door warmte- en zonwerende folie aan te laten brengen. Ook voor de reclame voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Laat uw bedrijfsauto’s bijvoorbeeld beletteren door BRS reclame of laat ons de geveldecoratie uitvoeren. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via ons contactformulier, of bel ons via telefoonnummer 0528 26 93 30. Maak van uw kantoor weer een aangename werkomgeving door ongewenst zonlicht te weren.

Mail ons