Pagina wordt geladen ...

Zonwerende en warmtewerende glasfolie voor een aangenaam binnenklimaat

Menig bedrijfspand is voorzien van glas dat naast licht en zonnewarmte ons ook de buitenwereld laat zien. Te veel zonlicht kan de binnentemperatuur snel laten oplopen. Dit zorgt voor een stijging in de energiekosten wanneer de airconditioning wordt ingeschakeld. Een professioneel aangebrachte hittewerende folie biedt uitkomst.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Neem contact op

Reductie van zonnewarmte tot wel 77% met zonwerende folie

Door zonwerende en warmtewerende glasfolie op een goede manier in te zetten kunt u de hoeveelheid zonnewarmte tot wel 77% verminderen. Dankzij de reflecterende werking wordt het zonlicht weerkaatst en wordt de zonnewarmte gereduceerd. Zo zorgt u voor een stabiel en aangenaam binnenklimaat. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al jaren de toepassing van glasfolie bij verschillende bedrijfspanden en kantoren in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Warmtewerende folie helpt energie te besparen en verhoogt het comfort

Het verwarmen van uw bedrijfspand in de koude maanden en het koelen van uw bedrijfspand in de zomermaanden kan een behoorlijke kostenpost zijn. Veel warmte gaat via het glas verloren terwijl zonnewarmte in de zomer juist voor een toename zorgt in de binnentemperatuur tijdens de warme maanden. De thermische belasting van een gebouw kan door de zon met wel 60% verhoogd worden. Het vervangen van glas ten behoeve van HR++ glas is een intensief proces en vergt een behoorlijke investering. Met zon- en warmtewerende raamfolie isoleert u het glas vrij eenvoudig. Zo zorgt u voor een optimaal binnenklimaat door de warmte vast te houden wanneer dat gewenst is en wordt zonnewarmte tegengehouden tijdens de warme maanden.

Zonwerende folie ter versterking van het glas

In de voedingsmiddelenindustrie (foodsector) is het verplicht om alle ramen te voorzien van glasfolie ter voorkoming van glassplinters bij een breuk in het raam of inbraak. Voor ziekenhuizen, supermarkten en bijvoorbeeld zuivelfabrikanten brengen wij al vele jaren beschermende glasfolie aan. Naast de besparing op energiekosten kent de glasfolie dus ook een versterkende eigenschap.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van zonwerende en warmtewerende folie met u. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diensten als geveldecoratie, bewegwijzering en autobelettering. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via telefoonnummer 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in op de website.

Mail ons