Pagina wordt geladen ...

Wat kost glasfolie inclusief montagekosten?

Oriënteert u zich op het laten aanbrengen van glasfolie en bent u benieuwd naar de prijs en totale kosten van bijvoorbeeld warmtewerende folie? Door glasfolie zoals zon- en warmtewerende folie aan te laten brengen kunt u de energiekosten drukken door een stabiel binnenklimaat te creëren op kantoor of in uw bedrijfspand.

Vraag een offerte aan

BRS Reclame, uw partner voor glasfolie

 

Waarom glasfolie van BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring 
  • Krasvaste coating
  • Garantie tot 5 jaar
  • Vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen
  • Ook mogelijkheden in veiligheidsfolie en getint glas
  • Uw partner voor al uw reclame uitingen

 

De prijs en totale kosten van glasfolie berekenen

Bij het berekenen van de kosten voor het laten aanbrengen van glasfolie moet u uitgaan van ongeveer €50 per m2 voor een standaardfolie. Dit is een vanaf-prijs inclusief montage, maar exclusief voorrijkosten. De prijs per vierkante meter gaat uit van een montage op de begane grond.

Indien de glasfolie op moeilijk bereikbare plaatsen moet worden aangebracht kunnen er bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard zijn er tal van verschillende glasfolies beschikbaar, qua kleur en transparantie. Elk type glasfolie heeft weer een andere prijs per m2.

 

Voor wie is glasfolie geschikt?

Voor zowel particulieren als bedrijven is glasfolie uitermate geschikt. Voor bedrijven in de voedingsindustrie is het verplicht glasfolie aan te laten brengen om glassplinters bij breuk tegen te gaan.

Voor kantoren kan zonwerende en warmtewerende folie helpen bij een stabiel binnenklimaat dat het koel houdt in de zomer zodat de airco minder hard hoeft te werken. Ook voor particulieren plaatsen wij regelmatig glasfolie. Denk aan serres, puien of overkappingen.

 

 

 

Vraag een offerte aan voor glasfolie

Uiteraard kunnen we voor u een gerichte offerte opstellen. Wanneer wij de maten weten en derhalve de oppervlakte kunnen uitrekenen kunnen wij voor u een gedegen prijsberekening maken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!

mail ons  Bel: 0528 26 93 30