Pagina wordt geladen ...

UV-werende glasfolie

Kostbare of dierbare spullen kunnen hun kleur verliezen onder invloed van invallend daglicht. UV-straling uit het zonlicht is de grote veroorzaker van kleurverlies van tapijt, meubilair of andere objecten die achter glas zijn gestald. Met UV-werende glasfolie wordt de schadelijke UV-straling met maar liefst 99% teruggebracht. BRS Reclame Hoogeveen brengt al jaren op vakkundige wijze glasfolie aan voor bedrijven uit Noord-Nederland.

Neem contact op

Hoogwaardige kwaliteit UV-werende folie

Een bijkomend voordeel van UV-werende folie is dat het ietwat verduisterd en inkijk reduceert. Voor etalages, vitrines of de horeca kan dit echter juist hinderlijk zijn. Speciaal hiervoor is ook transparante UV-werende folie beschikbaar. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al jaren de toepassing van glasfolie bij verschillende bedrijfspanden en kantoren in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Naast UV-werende folie kunt u ook kiezen voor zon- en warmtewerende folie dat een forse energiebesparing kan opleveren.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over UV-werende folie door te bellen naar 0528 26 93 30 of maak een afspraak via ons contactformulier op de website. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van UV-werende folie met u. Naast het aanbrengen van UV-werende folie zijn wij als reclame- en promotiebedrijf ook gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van reclameborden, reclamezuilen en vlaggen.

Mail ons