Pagina wordt geladen ...

Ramen laten tinten met tint folie

Het laten aanbrengen van tint folie op ramen van gebouwen zoals kantoren kan verschillende problemen oplossen. Heeft u bijvoorbeeld veel last van de zon waardoor de temperatuur zomers flink kan oplopen op kantoor en kan de airco er niet tegen werken? Dan kunnen raamfolies die zonwerend en warmtewerend zijn uitkomst bieden door het zonlicht te weerkaatsen. Wilt u de inkijk verminderen voor langsrijdend verkeer of voetgangers die voorbijlopen? Dan kant etched glass (matglas-effect) of speciale tint folie de oplossing bieden. Ook kunt u ramen volledig laten tinten.

Neem contact met ons op

Wat het doel ook is: BRS Reclame Hoogeveen kan uw ramen tinten op professionele wijze, zonder hinderlijke bubbels of vouwen.

Tint folie voor ramen

Als ervaren sign- en reclamebedrijf verzorgen wij al jaren het tinten van ramen voor gebouwen bij zowel particulieren als bedrijven in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Naast tint folie voor gebouwen brengen wij ook tint folie voor autoramen aan.

Mogelijkheden om ramen te laten tinten

  • Warmtewerende folie laten aanbrengen
  • Ramen volledig laten tinten
  • Privacy folie laten aanbrengen om inkijk te verminderen

Overige diensten van BRS Reclame

Naast tintfolie brengt BRS Reclame ook andere glasfolies aan. Hierbij valt te denken aan veiligheidsfolie, decoratiefolie, zon- en warmtewerende folie, UV werende glasfolie en inbraakvertragende folie.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over tint folie voor gebouwen of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden voor het blinderen en tinten van ramen. U kunt ons bellen op 0528 269330, mailen of ons contactformulier invullen.