Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie veendam

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor de isolatie van uw bedrijf in Veendam? Dan biedt isolerende glasfolie uitkomst. Deze isolerende folie voor op de ramen zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft, terwijl deze in de winter binnen wordt gehouden. Zo bespaart u dus het hele jaar door op uw energierekening. BRS Reclame verzorgt graag de isolerende raamfolie van uw bedrijf. 

Neem contact op

De voordelen van isolerende glasfolie

Met isolerende raamfolie maakt u van uw enkele beglazing dubbel glas en van uw dubbele beglazing zelfs HR-glas. Een aantal voordelen van deze folie voor uw bedrijf: 
 

  • Meer warmte in de winterIsolerende glasfolie in Veendam
  • Meer koelte in de zomer
  • 99% minder UV-straling
  • Een lagere energierekening
  • Een comfortabele werkruimte voor uw werknemers
  • Goedkoper dan het vervangen van de beglazing
  • Gemakkelijk en snel te realiseren

 

Uw isolerende raamfolie vakkundig aangebracht

Zoals u ziet is isolerende folie eenvoudiger en goedkoper aan te brengen dan nieuwe beglazing, terwijl het toch voor het gewenste effect zorgt: een lagere energierekening dankzij betere isolatie van uw bedrijfspand. Ook de UV-straling wordt voor 99% tegengehouden en dat alles zonder grootschalige bouwwerkzaamheden zoals het vervangen van de beglazing. Onze glasfolie is ISO-gecertificeerd en vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Bovendien wordt het aangebracht door onze werknemers met jarenlange ervaring. 

Isolerende glasfolie voor uw bedrijfspand in Veendam

BRS Reclame verzorgt graag het aanbrengen van isolerende raamfolie binnen uw bedrijf in Veendam. Ook wanneer u op zoek bent naar andere glasfolies zoals zonwerende glasfolie of inbraak vertragende folie helpen wij u graag verder. Voor marketingdoeleinden kunt u daarnaast gebruikmaken van onze reclamediensten, zoals het verzorgen van car wrapping, reclamezuilen en promotiemateriaal. Neem voor informatie over deze en andere diensten contact met ons op via telefoonnummer 0528 26 93 30, of vul het contactformulier op de website in. Houdt uw kantoor comfortabel voor werknemers en bespaar daarbij op de maandelijkse energierekening.