Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Overijsselisolerende-folie-overijssel

Met isolerende folie zorgt u voor extra isolatie van uw bedrijfspand. Dit zorgt voor een aangenamere temperatuur op de werkvloer en voor een mooie besparing op de energiefactuur. Zo heeft u deze investering vaak al na 3 jaar weer terugverdiend terwijl dit bij dubbel glas minstens tweemaal zo lang duurt. BRS Reclame zorgt voor het vakkundig aanbrengen van isolerende glasfolie voor uw bedrijf in Overijssel. 

Neem contact op

Dring warmteverlies binnen uw bedrijfspand terug

Energiebesparende folie is aan te brengen op zowel enkele als dubbele beglazing. Zo maakt u van enkel glas eenvoudig dubbel glas en zet u dubbel glas om in hoogrendementsglas. Niet alleen hoeft u zo in de winter minder te stoken, ook in de zomer heeft u een lagere energiefactuur doordat de airco minder hard hoeft te werken voor het bereiken van dezelfde temperatuur. Het warmteverlies door glas wordt na het aanbrengen van isolerende raamfolie met tot wel 47% verminderd. Daarnaast voorkomt de folie verkleuring van uw apparatuur en meubilair door uv-straling voor 99% tegen te houden. 

Toepassingsmogelijkheden van isolerende raamfolie

U kunt de isolerende folie voor op de ramen aan laten brengen bij bijvoorbeeld kantoorruimtes, supermarkten en scholen. Naast de isolerende werking zal ook minder snel condensvorming optreden op de ramen. Wilt u slechts een deel van de ramen behandelen tegen extra warmte, bijvoorbeeld aan de zonkant van uw bedrijfsgebouw, dan is ook dit mogelijk. Isolerende folie is een uitstekende keuze wanneer u wilt besparen op uw energierekening zonder hiervoor direct tot grote aankopen over te gaan. 

Isolerende glasfolie aan laten brengen in Overijssel

BRS Reclame zorgt voor het vakkundig aanbrengen van folie in al uw bedrijfsruimtes. Door te werken met hoogwaardige materialen kunnen wij u hierop bovendien een garantie van 5 jaar bieden. Wij plaatsen onder andere ook decoratieve, inbraak werende en warmte werende glasfolie bij uw bedrijf.

Bel ons gerust op 0528 26 93 30 voor meer informatie, of vul het online contactformulier in. Maak het werkklimaat in uw bedrijfsruimte in Overijssel aangenamer en bespaar op de energierekening van uw bedrijf.