Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Meppel

Met isolerende glasfolie ofwel low-E folie kunt u de isolatie van uw bedrijf in Meppel veel eenvoudiger verbeteren dan wanneer u de beglazing vervangt. In sommige panden, zoals monumenten, is het zelfs niet mogelijk om de beglazing te vervangen door glas met een hogere isolatiewaarde. De prijs voor isolerende folie en het aanbrengen daarvan ligt ook aanzienlijk lager. BRS Reclame helpt u graag besparen door uw bedrijf te voorzien van isolerende raamfolie. 

Neem contact opbrs-reclame-img-over-brs-reclame-pand

 

Verbeter de isolatie van uw bedrijfspand met raamfolie

Doordat isolatiefolie voor glas minuscule metaaldeeltjes bevat die warmte en zonnestraling tegengaan, wordt de warmte in de winter binnengehouden en in de zomer juist buiten. Dit zorgt ervoor dat u het hele jaar door bespaart op uw energierekening: in de zomer door minder gebruik van de airco en in de winter doordat de thermostaat wat lager kan. 

Isolerende glasfolie als eenvoudige en duurzame oplossing

Het eerste waar men vaak naar kijkt wanneer de isolatie van een bedrijfspand beter kan, is naar de mogelijkheden van vervanging van de beglazing. Dit is echter een kostbare oplossing die niet alleen geld maar ook tijd kost. Door het gebruik van isolatiefolie gaat de isolatiewaarde van uw glas van enkel naar dubbel glas, of van dubbel naar HR-glas. Bovendien bespaart u zo kosten op de aanschaf en plaatsing en hebben uw medewerkers minimaal overlast. 

 

Uw bedrijfspand in Meppel beter geïsoleerd

Isoleer uw bedrijf in Meppel en bespaar op de energierekening door isolerende glasfolie aan te laten brengen door BRS Reclame uit Hoogeveen. Ook andere soorten raamfolie zoals inkijk werende privacyfolie en decoratieve glasfolie kunt u door ons laten aanbrengen. Daarnaast verzorgen wij graag de reclame van uw bedrijf door reclamezuilen, geveldecoratie en andere marketingproducten. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0528 26 93 30, of het contactformulier op de website, dan vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.