Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Groningen

 

Om uw bedrijf energiezuiniger te maken is het belangrijk om te kiezen voor een goede isolatie. Niet alleen de muren en het dak kunt u isoleren, ook isolatieglas kan een flinke besparing opleveren. Maar dan moet u eerst wel een flinke investering doen. Of toch niet? Door het aanbrengen van isolerende glasfolie door BRS Reclame bereikt u tot wel 40% meer isolatie in uw bedrijfsruimte in Groningen. 

Neem contact op

Isolerende Glasfolie Groningen

 

Bespaar op de isolatiekosten met glasfolie

Met isolerende glasfolie zullen uw ramen met enkel glas isoleren als dubbel glas en uw ramen met dubbel glas zelfs als HR-glas. Bovendien bespaart u ongeveer de helft van de kosten ten opzichte van het laten plaatsen van dubbel glas. Raamfolie is echter niet geschikt voor het aanbrengen op HR of HR+ glas. Wanneer u een monumentaal pand als bedrijfspand gebruikt, biedt de isolerende folie tevens uitkomst. Hierdoor bespaart u een hoop kosten op speciaal monumentenglas en kunt u het pand beter isoleren. 

De voordelen van isolerende glasfolie

Naast de verhoogde isolatie biedt de isolerende folie van BRS Reclame nog meer voordelen: 

  • Tot 79% meer zonwering in de zomer
  • Gaat reflectie van de zon tegen
  • Vermindert UV straling met 99%
  • Gaat condensvorming tegen
  • Zorgt voor inbraakpreventie

 

Isolerende glasfolie laten aanbrengen in Groningen?

Laat uw bedrijfspand in Groningen isoleren met glasfolie van BRS Reclame en profiteer van onze jarenlange ervaring. De glasfolie die wij gebruiken is ISO gecertificeerd en van hoogwaardig materiaal. Wij bieden u dan ook graag 5 jaar garantie op de folie. Naast het aanbrengen van diverse folies op uw beglazing kunt u ook bij ons terecht voor al uw reclamewerken, van autobelettering tot complete reclamezuilen. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op telefoonnummer 0528 26 93 30, of neem contact met ons op via de website. Wij helpen u graag binnenkort nog besparen op uw energierekening.