Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Frieslandisolerende-folie-Overijssel

Dankzij goede isolatie zorgt u dat uw medewerkers bij een aangename temperatuur aan het werk kunnen. Zowel in de zomer als in de winter. Een comfortabele werkplek verhoogt de productiviteit van uw personeel. Door het aanbrengen van isolerende glasfolie op uw beglazing, zorgt BRS Reclame voor een goede isolatie binnen uw bedrijf in Friesland. 

Neem contact op

 

Het hele jaar door isolatie van uw bedrijf

Bij isolatie denkt u misschien direct aan het behouden van warmte in de winter. Maar ook in de zomer doet isolerende glasfolie zijn werk. Daardoor creëert u het hele jaar door een comfortabele werkplek voor uw personeel. In de winter houdt u de warmte binnen en hoeft u minder te stoken, terwijl het langer koel blijft in de zomer en er ook op warmere dagen aangenaam kan worden gewerkt. 

 

Waarom kies ik voor isolerende raamfolie?

Isolerende raamfolie is ongeveer de helft goedkoper dan glas laten vervangen door dubbel glas. Waar u bij dubbele of HR-beglazing slechts voor 30% beschermd bent tegen uv-straling, is dit percentage bij raamfolie wel 99%. Ongeacht of het aangebracht wordt op dubbel of enkel glas. Met raamfolie bent u als bedrijf ook nog eens heel groen bezig, doordat u minder energie hoeft te verbruiken. 

Laat uw bedrijf in Friesland isoleren

BRS Reclame verzorgt graag het aanbrengen van isolerende raamfolie op de beglazing van uw bedrijf in Friesland. Naast isolerende glasfolie kunt u ook voor onder andere zonwerende, inbraak werende of inkijkpreventieve raamfolie kiezen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw marketing zoals reclamezuilen, bewegwijzering en geveldecoratie.

Neem gerust contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden. Dit kan door ons te bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30, of door het contactformulier op de website in te vullen. Zorg voor de ideale werkplek dankzij isolerende folie van BRS Reclame.