Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie laten aanbrengen in Drenthe

 

Mag u het glas van uw bedrijvenpand niet vervangen, of vindt u dit simpelweg te duur? Een goede manier om dan toch voor extra isolatie van uw bedrijf te zorgen, is het aanbrengen van isolerende raamfolie. Deze folie houdt uw pand in de winter aangenaam warm en zorgt in de zomer voor extra koelte. Daarnaast biedt deze raamfolie nog meer voordelen. BRS Reclame helpt u graag met isolerende glasfolie voor uw onderneming in Drenthe. 

Neem contact op

isolerende-raamfolie-Drenthe

De voordelen van isolerende glasfolie

Isolatiefolie voor op ramen bestaat uit verschillende isolerende laagjes met metaaldeeltjes, waardoor uw enkel glas de isolatiewaarde krijgt van dubbel glas. Ook bij dubbel glas kunt u het echter aan laten brengen, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand net zo goed geïsoleerd is als met HR-glas. In de zomer blijft het juist aangenaam koel dankzij de isolerende folie. Heeft u vaak last van beslagen ramen, dan wordt dit met isolatiefolie ook tegengegaan. 

Voordelige raamfolie voor optimale isolatie

Het laten aanbrengen van isolatiefolie is bij benadering slechts half zo duur als het laten plaatsen van HR of HR++ glas. Is uw bedrijf gevestigd in een monument, dan bespaart u zelfs nog meer door voor raamfolie te kiezen in plaats van speciaal monumentenglas. De isolerende raamfolie kan zowel op enkel als dubbel glas geplaatst worden en is zo goed als onzichtbaar op het raam: alleen vanaf de buitenzijde is een licht spiegelende laag te onderscheiden. 

 

Het laten aanbrengen van glasfolie door BRS Reclame

BRS Reclame helpt u graag met het plaatsen van isolerende folie op uw bedrijfspand in Drenthe. Wij werken uitsluitend met ISO gecertificeerde raamfolie uit hoogwaardige materialen. Bovendien bieden wij een garantie van 5 jaar op de door ons aangebrachte isolerende glasfolie. Ook voor zon- en warmtewerende folie, veiligheidsfolie en inkijkwerende folie kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op, of bel ons via telefoonnummer 0528 26 93 30. Bespaar binnenkort op uw energierekening met isolerende raamfolie van BRS Reclame.