Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Assen

Wanneer u slechts enkel glas of helder dubbel glas in uw bedrijfspand heeft, kan de maandelijkse energierekening aardig oplopen. Zonde van die extra kostenpost voor uw onderneming, want een oplossing hoeft niet lastig te realiseren of duur te zijn. BRS Reclame voorziet de beglazing van uw bedrijf in Assen graag van isolerende raamfolie voor een hogere isolatiewaarde. 

Neem contact op

Isolerende-folie-in-assen

Een voordelige oplossing voor isolatie van uw pand

Het laten plaatsen van HR+ glas in uw bedrijfspand is een kostbare investering. Wilt u momenteel geen nieuwe kozijnen laten plaatsen of is uw onderneming gevestigd in een monumentaal pand waardoor deze mogelijkheid er niet is? Dan biedt isolerende raamfolie een uitstekende oplossing, waardoor de warmte in de winter binnen wordt gehouden en in de zomer juist buiten wordt gesloten. Met een lager kostenplaatje en minder overlast voor u en uw werknemers tijdens de realisatie. 

Duurzame isolerende glasfolie in Assen

Isolerende glasfolie is naast energiebesparend ook milieuvriendelijk en daarmee een duurzame oplossing. Niet alleen veranderd de isolatiewaarde van enkel glas dankzij de raamfolie in die van dubbel glas en die van dubbel glas in de isolatiewaarde van HR-glas, ook wordt de UV-straling tot wel 99% tegengehouden. Dit betekent dat onder andere uw apparatuur en meubilair minder snel zullen verkleuren. 

 

Isoleer uw pand met raamfolie van hoogwaardige kwaliteit

BRS Reclame is gevestigd in Hoogeveen en levert ISO-gecertificeerde isolerende raamfolie van hoogwaardige grondstoffen. Bovendien bieden wij u een garantie tot 5 jaar op de glasfolie. Ook voorzien wij u graag van andere glasfolies zoals warmte werende of privacy raamfolie en kunt u bij ons terecht voor de reclame van uw bedrijf, van autobelettering tot lichtreclame. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30, of ons contactformulier op de website invullen. Verlaag de energierekening van uw bedrijf dankzij de isolerende folie van BRS Reclame.