Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie

Voor bedrijven kan glasfolie zoals isolatiefolie (ook wel bekend als energy windowfilm) in vele opzichten zeer interessant zijn. Deze isolatiefolie voor het raam is gemaakt van kunststof en bevat zeer kleine metaaldeeltjes. De raamfolie wordt met behulp van een sterke lijm aan het glas bevestigd. De metaaldeeltjes houden hinderlijke zonnestralen en warmte tegen. De folie is licht getint en zal de buitenzijde iets meer laten spiegelen. BRS Reclame in Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten glasfolie bij bedrijven in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Neem contact op 

Isolatiefolie op het raam laten aanbrengen

Wanneer uw pand beschikt over enkelglas gaat er veel warmte verloren via de ruiten, waardoor u meer energiekosten heeft. Omgekeerd kan het zomers flink warm worden als de zon vrij spel krijgt en de airco harder moet werken. De meest effectieve manier om dit aan te pakken is door uw ruiten en kozijnen te vervangen door energiezuinige exemplaren. Dit is echter wel de duurst mogelijke oplossing. Het laten aanbrengen van isolerende raamfolie is daarom een veel voordeligere oplossing. Isolatiefolie op het raam houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen. Dit heeft een positief effect op uw energierekening en het algemene comfort in uw gebouw. Heeft u al energiezuinig glas dan is het mogelijk om isolatiefolie aan te brengen om nog meer rendement te halen uit uw ruiten.

Isolerende raamfolie voor bedrijf en kantoor

Voor bedrijven in de voedselproductie is het aanbrengen van glasfolie al verplicht in verband met het voorkomen van splinters bij breuk. De isolerende eigenschappen zijn dan een aangename extra. Door het aanbrengen van isolerende glasfolie blijven kantoren en andere werkruimten in de zomer koeler en in de winter warmer. Hierdoor kunt u het gebruik van airconditioning en verwarming verminderen. Doordat de isolerende folie een gedeelte van hinderlijk zonlicht tegenhoudt, zullen uw medewerkers minder last hebben van de zon en temperatuurswisselingen. Het werken met de computer wordt ook aangenamer gemaakt door minder spiegelingen op het beeldscherm. Denkt u dus niet alleen aan de kostenbesparing die isolatiefolie kan opleveren, maar ook aan de voordelen voor uw personeel.

Offerte aanvragen voor isolatiefolie?

BRS Reclame beschikt over alle kennis en ervaring die u nodig heeft om tot een passende oplossing te komen voor de ruiten van uw bedrijfspand. Wilt u vrijblijvend informatie over glasfolie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in op de website. Naast het aanbrengen van isolerende glasfolie zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende vormen van promotie van uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan autobelettering, geveldecoratie en nieuwe reclamezuilen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Mail ons