Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie


Voor bedrijven kan glasfolie zoals isolatiefolie (ook wel bekend als energy windowfilm) in vele opzichten zeer interessant zijn. Deze isolatiefolie voor het raam is gemaakt van kunststof en bevat zeer kleine metaaldeeltjes. De raamfolie wordt met behulp van een sterke lijm aan het glas bevestigd. De metaaldeeltjes houden hinderlijke zonnestralen en warmte tegen. De folie is lichtgetint en zal de buitenzijde iets meer laten spiegelen. BRS Reclame in Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten glasfolie bij bedrijven in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Isolatiefolie op het raam laten aanbrengen

Wanneer uw pand beschikt over enkelglas gaat er veel warmte verloren via de ruiten, waardoor u meer energiekosten hebt. Omgekeerd kan het zomers flink warm worden als de zon vrij spel krijgt en de airco harder moet werken. De meest effectieve manier natuurlijk om dit aan te pakken is door uw ruiten en kozijnen te vervangen door zeer energiezuinige exemplaren. Maar dit is echter ook de duurst mogelijke oplossing. Het laten aanbrengen van isolerende raamfolie is natuurlijk een veel voordeligere oplossing. Isolatiefolie op het raam houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen. Dit heeft een positief effect op uw energierekening en het algemene comfort in uw gebouw. Heeft u al energiezuinig glas dan is het wel mogelijk om isolatiefolie aan te brengen om nog meer rendement te halen uit uw ruiten.

Isolerende raamfolie voor bedrijf en kantoor

Voor bedrijven in de voedselproductie is het aanbrengen van glasfolie al verplicht in verband met het voorkomen van splinters bij breuk. De isolerende eigenschappen zijn dan een welkome extra. Door het aanbrengen van isolerende glasfolie blijven kantoren en andere werkruimten in de zomer echter koeler en in de winter warmer, wat het gebruik van airconditioning en verwarming zal verminderen. Doordat de isolerende folie een gedeelte van hinderlijk zonlicht tegenhoudt, zullen uw medewerkers minder last hebben van de zon en temperatuurswisselingen. Het werken met de computer wordt ook aangenamer gemaakt door minder spiegelingen op het beeldscherm. Denkt u dus niet alleen aan de kostenbesparing die isolatiefolie kan opleveren, maar ook aan de voordelen voor uw personeel.

Enkele referenties voor wie wij glasfolie hebben toegepast:

Wij leveren en plaatsen isolerende raamfolie, glasfolie en isolatiefolie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Offerte aanvragen voor isolatiefolie?

BRS Reclame beschikt over alle kennis en ervaring die u nodig heeft om tot een passende oplossing te komen voor de ruiten van uw bedrijfspand. Neem contact op en vraag vrijblijvend meer informatie aan over glasfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden van isolatiefolie met u.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30