Pagina wordt geladen ...

Decoratieve raamfolie voor de optimale uitstraling van uw bedrijfspand

Met glasfolie kunt u vele kanten op. Naast praktische eigenschappen (zoals glasfolie met zon- en warmtewerende of privacyverhogende kenmerken) zijn er ook vele decoratieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van uw bedrijfslogo op de raampartijen van uw vergaderruimte. Ook het verwerken van uw logo in decoratieve glasfolie voor de buitenzijde van uw bedrijfspand, etalage of kantoor wordt veel toegepast. De decoratieve raamfolie geeft uw bedrijfspand nét dat beetje extra en kan volledig op maat worden toegepast. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al vele jaren het aanbrengen van glasfolie voor bedrijven

Neem contact met ons op

Decoratieve folie

Glasfolie met uw bedrijfslogo

Het aanbrengen van glasfolie op de ramen van uw winkel of bedrijfspand leent zich uitstekend voor het toepassen van uw bedrijfslogo in de uitingen op het raam. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld inkijkwerende folie (een soort matglas-effect) met daarin het logo uitgesneden. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp en de realisatie van glasfolie op de ramen van uw winkel of bedrijfspand. Maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

BRS Reclame verzorgt glasfolie ondere andere voor:

Overige diensten van BRS Reclame

BRS Reclame brengt naast decoratieve raamfolie ook andere soorten glasfolies aan op ramen van bedrijfspanden. Hier valt te denken aan tintfolie, veiligheidsfolie, zon- en warmtewerende folie en melkglasfolie.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over decoratieve raamfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van decoratieve raamfolie met u. Ook kunt u ons benaderen als u een ander soort glasfolie op uw ramen van uw bedrijf wilt laten aanbrengen. U kunt ons bellen op 0528 26 93 30, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina.