Pagina wordt geladen ...

Glasfolie

Vooral voor bedrijven kan glasfolie in meerdere opzichten interessant zijn. BRS Reclame Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten glasfolie bij bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

 

Neem contact op

 • brs-glasfolie-2
 • brs-glasfolie-3
 • brs-glasfolie-4
 • brs-glasfolie-5
 • brs-glasfolie-6
 • brs-glasfolie-7
 • brs-glasfolie-8
 • brs-glasfolie-9
 • brs-glasfolie-10
 • brs-glasfolie-11
 • brs-glasfolie-13
 • brs-glasfolie-12

Gebruik de navigatie om de foto's te bekijken.

Meer controle over energiekosten met warmtewerende raamfolie

Om de energiekosten te drukken kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor warmtewerende folie. Zo zorgt u voor een stabiel klimaat op kantoor waardoor u in de zomer minder afhankelijk bent van energieslurpende airconditioning en in de winter lagere stookkosten heeft.

Een greep uit een aantal toepassingen van glasfolie

Wat voor soorten glasfolie verzorgt BRS Reclame?

Op het gebied van glasfolie en raamfolie is er heel veel mogelijk. Er zijn diverse soorten raamfolie met elk weer unieke eigenschappen, afhankelijk van het gewenste effect. Ze reduceren echter allemaal UV-stralen met 99%!

Glasfolie wordt toegepast op ramen waar zon- en warmtewering, inkijkwering, UV-wering of veiligheid gewenst is. In de foodsector is het bijvoorbeeld verplicht om alle ramen te voorzien van inbraakwerende folie om glassplinters bij breuk tegen te gaan. Glasscherven na breuk zijn gevaarlijk. De glasheldere of getinte veiligheidsfolie zorgt ervoor dat alle scherven bij elkaar gehouden worden, zelfs bij vandalisme en inbraak. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld ruimtes met een verhoogd risico voor doorvallen.

Glasfolie van hoge kwaliteit voor een optimaal rendement

De door BRS Reclame Hoogeveen toegepaste glasfolies zoals isolatie glasfolie zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen en hebben een krasvaste coating. Hierdoor ontstaan stabiele, eersteklas glasfolies waarop een garantie kan worden gegeven van 7 tot wel 15 jaar. Hoge efficiëntie wordt behaald bij het reduceren van hete zonnestralen. Afhankelijk van het type glas en de foliekeuze kan reductie tot maar liefst 78% gehaald worden!

Autoramen tinten

Een andere toepassing is het tinten van autoruiten. Onttrek uw kostbare bezittingen aan het zicht of geef uw voertuig een eigen gezicht. Ook is de warmtewering en veiligheid op autoruiten van toepassing. Natuurlijk brengt BRS Reclame Hoogeveen de folie aan zónder luchtbellen of vouwen.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Naast het aanbrengen van glasfolie zijn wij als ervaren reclamebureau ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering en de belettering van tankstations.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over glasfolie door ons te bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in op de website. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van glasfolie met u.

Mail ons