Pagina wordt geladen ...

Glasfolie

Vooral voor bedrijven kan glasfolie in meerdere opzichten interessant zijn. BRS Reclame Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten glasfolie bij bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Stuur ons een bericht

 • brs-glasfolie-2
 • brs-glasfolie-3
 • brs-glasfolie-4
 • brs-glasfolie-5
 • brs-glasfolie-6
 • brs-glasfolie-7
 • brs-glasfolie-8
 • brs-glasfolie-9
 • brs-glasfolie-10
 • brs-glasfolie-11
 • brs-glasfolie-13
 • brs-glasfolie-12

Gebruik de navigatie om de foto's te bekijken.

Meer controle over energiekosten met warmtewerende raamfolie

Om de energiekosten te drukken kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor warmtewerende folie. Zo zorgt u voor een stabiel klimaat op kantoor waardoor u in de zomer minder afhankelijk bent van energieslurpende airconditioning en in de winter lagere stookkosten heeft.

Een greep uit een aantal toepassingen van glasfolie

Wat voor soorten glasfolie verzorgt BRS Reclame?

Op het gebied van glasfolie en raamfolie is er heel veel mogelijk en zijn er diverse soorten raamfolie met elk weer unieke eigenschappen, afhankelijk van het gewenste effect. Ze reduceren echter allemaal uv-stralen met 99%!

Glasfolie wordt toegepast op ramen waar zon- en warmtewering, inkijkwering, uv-wering of veiligheid gewenst is. In de foodsector is het bijvoorbeeld verplicht om alle ramen te voorzien van inbraakwerende folie om glassplinters bij breuk tegen te gaan. Glasscherven na breuk zijn gevaarlijk. De glasheldere of getinte veiligheidsfolie zorgt ervoor dat alle scherven bij elkaar gehouden worden, zelfs bij vandalisme en inbraak! Dit is ideaal voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie (foodsector), en ruimtes met een verhoogd risico voor doorvallen.

Glasfolie van hoge kwaliteit voor een optimaal rendement

De door BRS Reclame Hoogeveen toegepaste glasfolies zoals isolatie glasfolie zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen en hebben een krasvaste coating. Hierdoor ontstaan stabiele, eersteklas glasfolies waarop een garantie kan worden gegeven van 7 tot wel 15 jaar! Hoge efficiëntie wordt behaald bij het reduceren van hete zonnestralen. Afhankelijk van het type glas en de foliekeuze kan reductie tot maar liefs 78% gehaald worden!

Autoramen tinten

Een andere toepassing is het tinten van autoruiten. Onttrek uw kostbare bezittingen aan het zicht of geef uw voertuig een eigen gezicht! Ook de warmtewering en veiligheid is op autoruiten van toepassing. Natuurlijk brengt BRS Reclame Hoogeveen de folie aan zónder luchtbellen of vouwen.

                       

 

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

 

Zo verzorgen wij glasfolie, raamfolie en glasfilm voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over glasfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van glasfolie met u.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30