Pagina wordt geladen ...

Spandoeken

BRS Reclame uit Hoogeveen kan voor u elk gewenst spandoek maken. De maat en het ontwerp van het spandoek levert u eenvoudig bij ons aan. In onze eigen productieruimte kunnen wij verzolgens de spandoeken drukken. Het is ook mogelijk om de opmaak door ons te laten verozrgen. Als leverancier van diverse promotiematerialen leveren wij maatwerk en kwaliteits reclamedoeken.

Een maatwerk spandoek laten maken

Wanneer u een spandoek wilt laten maken, zijn er verschillende variaties mogelijk. Aan de hand van de bestemming van uw spandoek selecteren we samen de eigenschappen waaraan het spandoek moet voldoen. Een spandoek moet misschien lang kunnen hangen en bestand zijn tegen weersinvloeden of juist gemakkelijk op te bergen zijn omdat u de spandoeken gebruikt voor beurzen en evenementen. 

Spandoeken

Belangrijk is dat het spandoek de juiste kleuren heeft en behoudt. Onze reclamedoeken zijn altijd van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.Spandoek

Werkgebied van BRS Reclame

Wij verzorgen promotiemateriaal zoals spandoeken  en spanframes voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Een spandoek bestellen?

Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuzes voor uw spandoek. U kunt contact met ons opnemen via het formulier of vrijblijvend met ons bellen via  0528-269330. Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u uw wensen en eisen aan ons doorgeven, wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een offerte

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30