Pagina wordt geladen ...

Spandoek laten maken

BRS Reclame kan voor u elk gewenst spandoek maken. De maat en het ontwerp van het spandoek levert u eenvoudig bij ons aan. In onze eigen productieruimte kunnen wij verzolgens de spandoeken drukken. Het is ook mogelijk om de opmaak door ons te laten verozrgen. Als leverancier van diverse promotiematerialen leveren wij maatwerk en kwaliteits reclamedoeken.

Neem contact op

Een maatwerk spandoek laten bedrukken

Wanneer u een spandoek wilt laten maken, zijn er verschillende variaties mogelijk. Aan de hand van de bestemming van uw spandoek selecteren we samen de eigenschappen waaraan het spandoek moet voldoen. Een spandoek moet misschien lang kunnen hangen en bestand zijn tegen weersinvloeden of juist gemakkelijk op te bergen zijn omdat u de spandoeken gebruikt voor beurzen en evenementen. 

Waarom BRS Reclame:

  • ISO-gecertificeerd  reclamebedrijf
  • Snelle levertijden
  • Uitstekenend kwaliteit spandoeken
  • Verschillende afmetingen mogelijk
  • Kleurvast garantie van minimaal 4 jaar

 

Een spandoek bestellen?

Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuzes voor uw spandoek. U kunt contact met ons opnemen via het formulier of vrijblijvend met ons bellen via  0528-269330. Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u uw wensen en eisen aan ons doorgeven, wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een offerte

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30