Pagina wordt geladen ...

Magneetplaat met bedrukking

Een magneetplaat met uw eigen logo, tekst of afbeelding laten bedrukken? BRS Reclame is al jaren thuis in alle soorten reclame-uitingen en promotiematerialen. In eigen productie vervaardigen wij de mooiste magneetplaten die te gebruiken zijn op (lease)auto’s, magneetborden en andere metalen ondergronden.

Uw merkimago en huisstijl op magneetborden

Een magneetbord is de perfecte oplossing wanneer u tijdelijk en afneembaar uw reclame wilt plaatsen. Uw logo, slogan of afbeelding wordt op een magnetische plaat gedrukt die u keer op keer kunt gebruiken. Het is mogelijk om de magneetplaat in ieder gewenst formaat te laten maken. De magneetplaten drukken we met de contouren en opmaak zoals u wilt. U kunt ervoor kiezen om de opmaak zelf te verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. De magneetplaten zijn kleurvast en bestand tegen verschillende weersomstandigheden

Magneet stickers

magneetstickers

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen magneetplaten voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Offerte aanvragen voor magneetplaten?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over magneetstickers of maak een afspraak om uw wensen door te nemen. Wij spreken graag het ontwerp met u door, zodat u altijd kunt rekenen op een goed eindresultaat!

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30