Pagina wordt geladen ...

Autoruiten laten blinderen

Geblindeerde autoruiten zorgen niet alleen voor meer uitstraling van uw auto, maar dragen ook bij aan de privacy van u en uw bijrijder. Naast een stijlvolle uitstraling en meer privacy, zijn er nog meer voordelen die het blinderen van autoruiten met zich meebrengen. BRS Reclame uit Hoogeveen verzorgt al jaren het tinten van autoramen voor particulieren en bedrijven.

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

  • Autoruiten blinderen is stijlvol
  • Autoruiten blinderen werkt zonwerend
  • Autoruiten blinderen is veilig
  • Autoruite blinderen is duurzaam
  • Autoruiten blinderen werkt inbraakwerend

Stijlvol: Autoruiten blinderen

Het lijkt natuurlijk erg mooi: getinte autoruiten die een kleurnuance aanbrengen op een transparante auto. Geblindeerde autoruiten kunnen ervoor zorgen dat de auto een stijlvol en/of stoer uiterlijk krijgt. De foliekeuze maakt hierin het verschil. BRS Reclame heeft een ruim assortiment met verschillende soorten glasfolies met verschillende tintgradaties. U kiest altijd een folie die bij u en uw auto past. Ook het beplakken van uw gehele auto middels carwrapping behoort tot de mogelijkheden.

Zonwerend raamfolie: veilig in het verkeer

In het verkeer is het fijn dat u een goed zicht heeft op de medeweggebruikers om u heen. De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten moeten minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Door het blinderen van uw autoramen, dringen we de inval van zonlicht terug zodat het minder schadelijk en hinderlijk is. De van zonlicht afkomende UV-stralen, worden zelfs tot circa 99% afgeweerd.

Doordat de weerkaatsing van zonlicht in uw autoruiten sterk wordt verminderd, draagt dit bij aan de verkeersveiligheid. Ook blijft de bekleding langer mooi, omdat de zon niet de mogelijkheid krijgt om uw interieur te bereiken.

Geblindeerdere ramen dragen bij aan duurzaamheid

Er zit nog een voordeel aan geblindeerde autoruiten. De auto blijft koeler en uw auto is dus op zonnige dagen een stuk aangenamer. Uw airco kan de klimaatbeheersing in uw auto gemakkelijker aan en dat scheelt weer brandstof.

Geblindeerde ruiten: veiliger bij ongelukken

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook als u zonwerend raamfolie op uw autoruiten heeft laten aanbrengen. Wanneer uw auto toch betrokken raakt bij een ongeval, houdt het folie de glasscherven bij elkaar. Op deze manier is het onmogelijk dat uw ruit uiteen valt. U heeft zodoende minder kans dat u zich verwondt aan het glas.

Verklein de kans op auto-inbraak

Met geblindeerde ruiten is het lastig om van buiten naar binnen te kijken, waardoor het voor inbrekers minder makkelijk wordt om een inschatting te maken of er waardevolle spullen in uw auto liggen. Voor bedrijsauto’s waar dure gereedschappen in kunnen liggen, biedt dit een extra stukje veiligheid en risicobeperking. Het intikken van een ruit is ook lastiger als de ruit beplakt is met raamfolie, want de raamfolie houdt de ruit bij elkaar.

Van binnen naar buiten kijken is met geblindeerde ramen wel gewoon mogelijk, mits u de juiste tintgradatie kiest. BRS Reclame weet exact wat toelaatbaar is volgens de wettelijke norm en kunnen u hierin goed adviseren.

Uw autoruiten laten blinderen?

Autoruiten laten blinderen is in veel opzichten een goed idee. Het zorgt voor veiligheid, minder energieverbruik en een stijlvoller en comfortabeler voertuig. Belangrijk is dat het wel goed gebeurt, zodat er geen luchtbellen en/of krassen zichtbaar zijn.

Meer informatie of een afspraak maken

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van het blinderen van autoramen.

Mail ons of bel: 0528 – 26 93 30. Ook kunt u ons contactformulier invullen.