Pagina wordt geladen ...

Autoruiten laten blinderen

Geblindeerde autoruiten zorgen niet alleen voor meer uitstraling van uw auto, maar dragen ook bij aan de privacy van u en uw bijrijder. Naast een stijlvolle uitstraling en meer privacy zijn er, tegen sommige berichtgeving in, ook nog andere voordelen die het blinderen van autoruiten met zich meebrengen.

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

  • Autoruiten blinderen is stijlvol
  • Autoruiten blinderen werkt zonwerend
  • Autoruiten blinderen is veilig
  • Autoruite blinderen is duurzaam
  • Autoruiten blinderen werkt inbraakwerend

Stijlvol: Autoruiten blinderen

Het lijkt natuurlijk erg mooi: Getinte autoruiten die een kleurnuance aanbrengen op de anders transparante autoruiten. Het laten blinderen van autoramen kan ervoor zorgen dat de auto een stijlvol of stoer uiterlijk krijgt. De keuze voor het folie maakt het verschil hierin. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten glasfolies en verschillende tintgradaties. U kiest altijd een folie die bij u en uw auto past. Ook het beplakken van uw gehele auto middels carwrapping is mogelijk.

Zonwerend raamfolie: veilig in het verkeer

In het verkeer is het fijn dat u een goed zicht heeft op de medeweggebruikers om u heen. De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten moeten minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Door uw autoramen te laten blinderen, dringen we de inval van zonlicht drastisch terug zodat het minder schadelijk en hinderlijk is. Uv-stralen, afkomstig van zonlicht, worden zelfs tot circa 99% afgeweerd. Een zonnebril is veel minder van belang wanneer u besluit uw autoruiten te laten blinderen. De weerkaatsing van zonlicht in uw autoruiten wordt sterk verminderd. Zo dragen geblindeerde ruiten bij aan de veiligheid in het verkeer. Ook de bekleding blijft langer mooi, omdat de zon de mogelijkheid niet krijgt om uw interieur te bereiken.

Geblindeerdere ramen dragen bij aan duurzaamheid

Dat er minder zonlicht in uw auto komt heeft nog een voordeel. Uw auto blijft koeler en de temperatuur in uw auto is op zonnige dagen een stuk aangenamer. Uw airco kan de klimaatbeheersing in uw auto gemakkelijker aan en dat scheelt weer brandstof.

Geblindeerde ruiten: veiliger bij ongelukken

Ook al heeft u zonwerend raamfolie op uw autoruiten laten aanbrengen, een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer u met uw auto betrokken raakt bij een verkeersongeval, zorgen geblindeerde ramen dat de glasscherven bij elkaar blijven. Omdat er blindeerfolie op uw ruit is aangebracht, is het onmogelijk dat de ruit helemaal uiteen valt. U heeft zodoende minder kans om u te verwonden aan het glas.

Verklein de kans op auto-inbraak

Met geblindeerde ruiten is het erg lastig om van buiten naar binnen te kijken. Voor inbrekers is dit totaal niet handig bij het maken van een inschatting of er waardevolle spullen in de auto liggen. Het is dus minder aantrekkelijk om uw auto open te breken wanneer u geblindeerde ramen in uw auto heeft. Voor bedrijfsauto’s waar bijvoorbeeld dure gereedschappen inliggen, biedt dit een extra stukje veiligheid en beperking van het risico. Ook het intikken van een ruitje is moeilijker door de verblindende folie. Van binnen naar buiten kijken is met geblindeerde ramen wel gewoon mogelijk, mits u de juiste tintgradatie kiest. Wij weten exact wat toelaatbaar is volgens de wettelijke norm en kunnen u hierin goed adviseren.

Uw autoruiten laten blinderen?

Autoruiten laten blinderen is in vele opzichten een uitstekend idee. Het zorgt voor meer veiligheid, minder energieverbruik en een stijlvoller en comfortabeler voertuig. Belangrijk is wel dat het autoruiten blinderen goed gebeurt, zodat er geen krassen of luchtbellen zichtbaar zijn. BRS Reclame uit Hoogeveen verzorgt al jaren het tinten van autoramen voor particulieren en bedrijven.

Kies ook voor de ervaring van BRS Reclame in Hoogeveen

Ga voor de kwaliteit van een professioneel reclamebedrijf. Raamfolie aangebracht zonder bubbels of vouwen. Zo verzorgen wij al jaren het blinderen van autoramen voor particulieren en bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Meer informatie of een afspraak maken

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van het blinderen van autoramen.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30