Pagina wordt geladen ...

Autobelettering Meppel


Uw bedrijfsauto wordt gezien door tal van afnemers in uw regio en daarbuiten. Het is dan ook een uitgelezen kans om reclame te maken voor uw bedrijf. Want met autobelettering brengt u uw bedrijf onder de aandacht bij een breed publiek. BRS Reclame voorziet uw bedrijfsauto of hele wagenpark in Meppel en omstreken van een reclame die de aandacht trekt van medeweggebruikers. 

Neem contact op

 

Effectieve reclame met autobelettering

Uw bedrijfsauto fungeert als het visitekaartje van uw bedrijf. Met autoreclame straalt uw wagenpark professionaliteit uit en zorgt het voor herkenning bij klanten en leveranciers. BRS Reclame zorgt ervoor dat uw autoreclame opvalt binnen de anderhalve seconde die de gemiddelde autobestuurder krijgt om uw reclame te bekijken. Dit doen we aan de hand van een logo, foto en ander visueel materiaal. We kunnen naar wens zelfs uw auto wrappen in de kleuren van uw bedrijf voor extra herkenning. 


Permanente of tijdelijke reclame op uw bedrijfswagens

Een permanente reclame op uw bedrijfswagens is relatief goedkoop en gaat jarenlang mee. Naast permanente reclame kunt u ook kiezen voor reclame voor tijdelijke acties. De folie die wij hiervoor gebruiken is eenvoudig te verwijderen en kan in een lagere kwaliteit en dus goedkoper worden uitgevoerd. Hierbij kunt u gebruikmaken van een consistente stijl, zoals een achtergrond in de kleuren van uw huisstijl. Zo blijft uw bedrijf herkenbaar en worden ook tijdelijke acties beter verwerkt door weggebruikers. 


Uw autoreclame door BRS Reclame

Laat uw bedrijfswagen of wagenpark de boodschap van uw bedrijf uitstralen met autobelettering van BRS Reclame. Wij verzorgen niet alleen belettering of carwrapping, maar kunnen uw auto bijvoorbeeld ook voorzien van getinte ruiten. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0528 26 93 30, of door ons contactformulieronline in te vullen. Wij zorgen er graag voor dat uw bedrijf in Meppel of omgeving weer opvalt.