Pagina wordt geladen ...

Autobelettering Assen


Bent u op zoek naar een effectieve manier van reclamemaken voor uw bedrijf? Dan biedt autobelettering uitkomst. Hiermee zorgt u ervoor dat gemiddeld maar liefst 160.000 weggebruikers per maand uw reclame te zien krijgen. Voorzie uw bedrijfsauto’s in Assen of omgeving met een uniek ontwerp van BRS Reclame en val op in het wegverkeer. 

Neem contact op

Voorzie uw bedrijfswagen van reclame

Zeker in de file is autobelettering een effectieve vorm van reclame: andere weggebruikers hebben tijd genoeg om uw reclame te bekijken en de gegevens van uw bedrijf te noteren. Bij BRS Reclame maken wij graag een ontwerp dat aansluit op uw huisstijl, waarbij u kunt kiezen uit een volledige carwrap in uw bedrijfskleuren, alleen een logo en korte tekst of diverse afbeeldingen. U kunt hierbij denken aan een tijdelijke reclame voor periodieke acties, of een permanente reclame voor uw bedrijf. 


Effectief reclamemaken met autobelettering

Uit onderzoek is gebleken dat autoreclame veel beter en langer onder de aandacht komt dan uw boodschap op een reclamezuil aan de kant van de weg. Daarbij is autoreclame een eenmalige investering waarmee u jarenlang reclame bereikt. En een mooi visitekaartje, want uw auto straalt professionaliteit uit naar uw klanten en leveranciers. 

 

Uw bedrijfsauto beletteren in Assen

Laat u uw auto beletteren door BRS Reclame, dan toveren wij uw auto graag om tot een rijdend visitekaartje. Daarnaast kunt u bij ons terecht om uw autoruiten te laten tinten of voor reflecterende contourmarkeringen, waardoor uw auto een complete make-over krijgt. Of combineer uw auto belettering met car wrapping.

Bel ons direct voor meer informatie via telefoonnummer 0528 26 93 30, of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u dan graag uw bedrijf in Assen of omgeving onder de aandacht te brengen van tienduizenden weggebruikers per maand.