Pagina wordt geladen ...

Auto wrappen voor een nieuwe uitstraling

Een auto laten wrappen wordt steeds populairder en is een bijzondere manier om een auto een geheel nieuwe uitstraling te geven. Bij het laten wrappen van een auto wordt een auto compleet ‘ingepakt’ in een speciale folie. De folie zorgt ervoor dat de originele kleur van de auto niet meer te zien is.

Neem contact met ons op

Auto laten wrappen in Hoogeveen en omgeving

BRS Reclame Hoogeveen in Drenthe heeft een groot aanbod aan folies. Wij bieden wrapfolies die variëren van glanzende en matte kleuren tot aan metallics en gestructureerde folies. Het wrappen van auto’s kan ook goed in combinatie met autobelettering.

Bedrijfsauto wrappen met folie

Autowrappen is een mooie techniek om de huisstijl van bedrijven toe te passen op bedrijfsauto’s. Wij verzorgen het autowrappen voor veel verschillende bedrijven in Noord-Nederland. Maar ook steeds meer particulieren kiezen ervoor om hun auto te laten wrappen. BRS Reclame Hoogeveen heeft al jaren ervaring met auto wrappen in Drenthe. Het wrappen van auto's is vakwerk en onze monteurs gaan dan ook altijd met veel bedrevenheid te werk.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Uw (bedrijfs)auto laten wrappen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over auto wrappen of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van auto wrappen met u.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30