Pagina wordt geladen ...

Professionele high quality Auto Reclame

BRS Reclame is dé partner voor eigentijdse auto reclame. Of het nu gaat om het plaatsen van een logo op uw bedrijfsauto, auto belettering of een volledige carwrapping.

 

Auto belettering

U kunt ervoor kiezen om alleen het logo op uw bedrijfswagen te laten zetten, maar u kunt ook kiezen voor volledige fullcolor afbeeldingen.

Afhankelijk van de gewenste duurzaamheid van de belettering, wordt gekozen voor een permanente of promotionele kwaliteit vinyl. 

Meer over autobelettering

 

 

 

Car wrapping

Bij car wrapping wordt de auto door BRS Reclame met een hoogwaardige folie volledig “ingepakt”, zodat de bestaande kleur niet meer zichtbaar is.

Uw lak blijft onaangetast en de folie dient bovendien als extra beschermlaag. Deze oplossing is goedkoper dan uw auto laten spuiten. 

 

Meer over carwrapping 

 

Afneembare magneetplaten

Een magneetbord is de perfecte oplossing wanneer u tijdelijk uw reclame op uw auto wilt plaatsen.

Uw logo, slogan of afbeelding wordt op een magnetische plaat gedrukt, zodat deze eenvoudig afneembaar is.

 

Meer over magneetplaten 

 

Werkwijze van BRS Reclame

Ontwerpen worden in de computer geprojecteerd op een digitale foto, of op een lijnmodel van uw voertuig, zodat de reclame tot in detail vooraf getoond wordt. Uw idee en onze visie gebundeld tot een ontwerp en vervolgens wordt de auto reclame door een van onze ervaren specialisten geheel vakkundig aangebracht.

Wilt u meer informatie over reclame op uw bedrijfsauto?

Vul dan onderstaand contactformulier in, stuur een mail naar info@brsreclame.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0528 269330