Pagina wordt geladen ...

Autobelettering: reclame op uw auto

BRS Reclame geeft u vele mogelijkheden met betrekking tot het beletteren van uw bedrijfsauto. U kunt ervoor kiezen om alleen het logo op uw bedrijfswagen te laten zetten, maar u kunt ook kiezen voor volledige fullcolor afbeeldingen. BRS Reclame tovert uw auto om tot een rijdend visitekaartje!

Neem contact op

Tijdelijke auto belettering 

Afhankelijk van de gewenste duurzaamheid van de belettering, wordt gekozen voor een permanente of promotionele kwaliteit vinyl. 

Ontwerpen worden in de computer geprojecteerd op een digitale foto, of op een lijnmodel van uw voertuig, zodat de belettering tot in detail vooraf getoond wordt.

Uw idee en onze visie gebundeld tot een ontwerp en vervolgens wordt de belettering door een van onze ervaren specialisten geheel vakkundig aangebracht.


 

Auto belettering - BRS Reclame

Van personenauto tot touringcar

Personenauto’s, bedrijfsbussen of vrachtauto’s bestickeren? Een enkel voertuig van belettering voorzien of uw gehele wagenpark? Bij BRS Reclame kan het allemaal. 

Aanvullende diensten:

 

 

Geïnteresseerd in autobelettering? 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over autobelettering of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van het beletteren van uw bedrijfsauto met u.

Mail ons of bel: 0528 26 93 30. Ook kunt u ons contactformulier invullen.