Achtergrond
Visual

Zonwerende en warmtewerende glasfolie voor een aangenaam binnenklimaat

Waarom zon- en warmtewerende glasfolie van BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd
  • Glasfolie van hoogwaardige kwaliteit
  • Krasvaste coating
  • Garantie tot 5 jaar
  • Reduceert uv-straling met 99%

Vraag direct meer informatie aan

Menig bedrijfspand is voorzien van glas dat naast licht en zonnewarmte ons ook de buitenwereld laat zien. Teveel zonlicht kan de binnentemperatuur snel laten oplopen. Dit zorgt voor een stijging in de energiekosten wanneer de airconditioning wordt ingeschakeld. Een professioneel aangebrachte hittewerende folie biedt uitkomst!

Productinformatieblad (PDF)

Reductie van zonnewarmte tot wel 77% met zonwerende folie

Door zonwerende en warmtewerende glasfolie op een goede manier in te zetten kunt u de hoeveelheid zonnewarmte tot wel 77% verminderen. Dankzij de reflecterende werking wordt het zonlicht weerkaatst en wordt de zonnewarmte gereduceerd. Zo zorgt u voor een stabiel en aangenaam binnenklimaat. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al jaren de toepassing van glasfolie bij verschillende bedrijfspanden en kantoren in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Warmtewerende folie helpt energie te besparen en verhoogt het comfort

Het verwarmen van uw bedrijfspand in de koude maanden en het koelen van uw bedrijfspand in de zomermaanden kan een behoorlijke kostenpost zijn. Veel warmte gaat via het glas verloren terwijl zonnewarmte in de zomer juist voor een toename zorgt in de binnentemperatuur tijdens de warme maanden. De thermische belasting van een gebouw kan door de zon met wel 60% verhoogd worden. Het vervangen van glas ten behoeve van HR++ glas is een intensief proces en vergt een behoorlijke investering. Met zon- en warmtewerende raamfolie isoleert u het glas vrij eenvoudig. Zo zorgt u voor een optimaal binnenklimaat door de warmte vast te houden wanneer dat gewenst is en wordt zonnewarmte tegengehouden tijdens de warme maanden.

Zonwerende folie ter versterking van het glas

In de voedingsmiddelenindustrie (foodsector) is het verplicht om alle ramen te voorzien van glasfolie ter voorkoming van glassplinters bij breuk in het raam of inbraak. Voor ziekenhuizen, supermarkten en bijvoorbeeld zuivelfabrikanten brengen wij al vele jaren beschermende glasfolie aan. Naast de besparing op energiekosten kent de glasfolie dus ook een versterkende eigenschap.

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

Referenties BRS Reclame Hoogeveen

Zo verzorgen wij zonwerende en warmtewerende folie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Enschede.


Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over zon- en warmtewerende folie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van zonwerende en warmtewerende folie met u.