Achtergrond
Visual

UV-werende glasfolie

Waarom UV-werende glasfolie van BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd
  • Vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen
  • Krasvaste coating
  • Garantie tot 5 jaar
  • Verduistert niet waardoor het zicht behouden blijft
  • Reduceert uv-straling met 99%

Vraag direct meer informatie aan

Kostbare of dierbare spullen kunnen hun kleur verliezen onder invloed van invallend daglicht. UV-straling uit het zonlicht is de grote veroorzaker van kleurverlies van tapijt, meubilair of andere objecten die achter glas zijn gestald. Met UV-werende glasfolie wordt de schadelijke uv-straling met maar liefst 99% teruggebracht. BRS Reclame brengt al jaren op vakkundige wijze glasfolie aan voor bedrijven uit Noord-Nederland.

Hoogwaardige kwaliteit UV-werende folie

Een bijkomend voordeel van UV-werende folie is dat het ietwat verduisterd en inkijk reduceert. Voor etalages, vitrines of de horeca kan dit echter juist hinderlijk zijn. Speciaal hiervoor is ook transparante UV-werende folie beschikbaar dat onzichtbaar wordt aangebracht. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al jaren de toepassing van glasfolie bij verschillende bedrijfspanden en kantoren in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Naast UV-werende folie kunt u ook kiezen voor zon- en warmtewerende folie dat een forse energiebesparing kan opleveren.

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

Referenties BRS Reclame Hoogeveen

Zo verzorgen wij UV-werende folie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.


Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over UV-werende folie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van UV-werende folie met u.