Achtergrond
Visual

Stickers op maat voor bedrijven

BRS Reclame levert allerlei soorten stickers in verschillende maten, vormen materialen en kleuren. In overleg is alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen ontwerp aandragen om stickers van standaard vormen mee te bedrukken, maar een volledig eigen stickervorm behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u zelf nog geen ontwerp hebben, kunnen wij u ook die zorg uit handen nemen door voor u een passende sticker op maat te ontwerpen en te bedrukken. Stickers zijn in elke gewenste vorm en in ieder formaat leverbaar. Neem direct contact op om een offerte aan te vragen.

Stickers voor promotie

Om reclame te maken voor bedrijven, diensten of producten, worden stickers vaak als reclamemiddel ingezet. Vaak worden dit soort stickers weggegeven of uitgedeeld door ondernemingen om hun bedrijfsnaam of beeldmerk verder onder de aandacht te brengen bij doelgroepen of relaties. De ervaring leert ons dat bedrijven vaak  kiezen voor papier of vinyl als materiaal voor de promotionele stickers. De meeste gebruikte vormen zijn ovale, ronde, rechthoekige of vierkante stickers. Alle soorten stickers zijn te gebruiken voor promotiedoeleinden.

Uw logo op een sticker

Door het gebruik van uw logo op stickers kan de herkenbaarheid van uw bedrijf vergroot worden. Hoe meer de logostickers verspreid worden, hoe groter het bereik van uw naamsbekendheid. De stickers met een logo worden veel gebruikt voor verschillende promotionele toepassingen, bijvoorbeeld het uitdelen van goodiebags met daarin een brochure en één of meerdere stickers, of om te verstrekken na afloop van een promotionele toespraak of workshop.

Printen van stickers

De meeste full colour stickers worden digitaal geprint. Daarnaast kunnen stickers ook bedrukt worden door middel van zeefdruktechniek. Bij de zeefdruktechniek zijn de stickers lichtecht en hebben doorgaans een langere levensduur dan digitaal geprinte stickers. De stickers zijn van buitenkwaliteit. Wanneer u kiest voor digitaal drukken, zullen de stickers wel minder goed hechten op hout of ijzer dan wanneer voor een zeefdruk gekozen wordt.

Hoe wordt de prijs van stickers bepaald?

Stickers van papier en vinyl zijn een stuk goedkoper dan stickers van andere materialen. Zo is een magneetsticker bijvoorbeeld ook leuk om als promotiemateriaal te gebruiken, omdat je deze onder andere op een archiefkast of ander metaal oppervlak kunt plakken. Helaas zijn deze wel een stuk duurder dan de veel gebruikte stickermaterialen. Vaak gaan klanten daarom toch vaak voor een goedkopere variant. Wanneer u toch geïnteresseerd bent in een meer bijzondere sticker, kunt u met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Andere factoren die invloed hebben op de prijs, zijn de vorm van de stickers en de grootte van de oplage. Voor simpele vormen betaalt u waarschijnlijk minder dan voor zeer complexe vormen die op maat ontworpen zijn voor uw bedrijf. Uiteraard heeft de grootte van de bestelling ook zijn invloed op de totaalprijs. Bij een grotere oplage betaalt u relatief gezien per sticker minder dan bij een kleine oplage.


Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen stickers voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.


Offerte voor stickers aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukken van stickers voor uw bedrijf, of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden met u. Ook adviseren wij u graag over de keuze van het promotiemateriaal, zodat deze het beste de identiteit van uw bedrijf uitdraagt.


Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving