Achtergrond
Visual

Sjablonen en mallen voor spuit- en schilderwerk

Waarom sjablonen en mallen van BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd
  • Sjablonen voor elk type ondergrond
  • Op maat gemaakt en uitgesneden
  • Makkelijk te verwijderen
  • Hoogwaardige kwaliteit

Vraag direct meer informatie aan

Aan schilder- en spuitbedrijven levert BRS Reclame Hoogeveen al jaren sjablonen en mallen. Ook voor zandstralen kunnen wij op maat gemaakte mallen en sjablonen plotten en nauwkeurig uitsnijden.

Verfmallen en sjablonen op maat gemaakt

De sjablonen worden doorgaans door ons vervaardigd uit speciale sjabloonfolie die afhankelijk van het type ondergrond wordt bepaald. Zo is voor het aanbrengen op een muur of vloer de kleefkracht verschillend. De sjablonen zijn vervolgens weer gemakkelijk te verwijderen zonder hinderlijke lijmresten. Naast sjablonen van folie (voor eenmalig gebruik) zijn ook sjablonen of mallen mogelijk die kunnen worden hergebruikt. Deze mallen frezen wij doorgaans uit kunststof plaatmateriaal.

ISO-gecertificeerd signbedrijf
Sjablonen uitsnijdenBRS Reclame Hoogeveen levert als ISO-gecertificeerd signbedrijf sjablonen voor spuit- en schilderbedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.


Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over sjablonen en mallen of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van de sjablonen met u.