Achtergrond
Visual

Promotiematerialen laten bedrukken

Waarom promotiemateriaal bedrukken bij BRS Reclame?

  • Verlengstuk van uw bedrijfsidentiteit
  • Van tijdelijke promotie tot bedrijfskleding
  • Bedrukt, per transfer of geborduurd
  • Van enkele stuks tot grote oplages

Vraag direct meer informatie aan

De specialisten bij BRS Reclame kunnen op bijna alle materialen uw logo, bedrijfsnaam, tekst of URL drukken, borduren, graveren of op een andere manier aanbrengen. Promotiemateriaal laten bedrukken is een goede, goedkope manier voor het vergroten van naamsbekendheid en om in het hoofd van de consument te blijven hangen. Met professioneel promotiemateriaal komt u tevens goed voor de dag op speciale aangelegenheden, zoals beurzen, evenementen en bedrijfsdagen. Bekijk ook meerdere voorbeelden van ons bedrukte promotiemateriaal.

Uw bedrijf onder de aandacht met bedrukt promotiemateriaal

U krijgt ze waarschijnlijk zelf ook van uw partners, promotieartikelen. Dat kan in de vorm van een pen met bedrijfsnaam zijn, maar ook een flessenopener of USB-stick met een logo erop gedrukt. Deze artikelen gebruikt u zelfs, waardoor de bedrijfsnaam blijft hangen. Om functionaliteit en promotie te combineren kunt u bij ons alle promotiematerialen laten bedrukken. Of het nu gaat om paraplu's, petjes, textiel, pennen, T-shirts, hoeden, jassen, sleutelhangers of USB-sticks, wij bedrukken vrijwel alles waar een logo of bedrijfsnaam op past. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact op.

Bedrukt promotiemateriaal petjes

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij bedrukken promotiemateriaal voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.


Meer informatie over promotiemateriaal laten bedrukken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het bedrukken van promotiemateriaal, of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden met u. Ook adviseren wij u graag over de keuze van het promotiemateriaal, zodat deze het beste de identiteit van uw bedrijf uitdraagt.


Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving