Achtergrond
Visual

Wat kost glasfolie inclusief montagekosten?

Waarom glasfolie van BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring
  • Vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen
  • Krasvaste coating
  • Garantie tot 5 jaar
  • Ook mogelijkheden in veiligheidsfolie en getint glas

Oriënteert u zich op het laten aanbrengen van glasfolie en bent u benieuwd naar de prijs en totale kosten van bijvoorbeeld warmtewerende folie? Door glasfolie zoals zon- en warmtewerende folie aan te laten brengen kunt u de energiekosten drukken door een stabiel binnenklimaat te creëren op kantoor of bedrijfspand.

Liever een offerte?

Uiteraard kunt u altijd een offerte aanvragen voor zon- en warmtewerende folie, maar we geven u graag alvast een indicatie van de prijs.

De prijs en totale kosten van glasfolie berekenen

Bij het berekenen van de kosten voor het laten aanbrengen van glasfolie moet u uitgaan van ongeveer €50 per m2 voor een standaardfolie. Dit is een vanaf-prijs inclusief montage, maar exclusief voorrijkosten. De prijs per vierkante meter gaat uit van een montage op de begane grond. Indien de glasfolie op moeilijk bereikbare plaatsen moet worden aangebracht kunnen er bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard zijn er tal van verschillende glasfolies beschikbaar, qua kleur en transparantie. Elk type glasfolie heeft weer een andere prijs per m2. Wilt u advies welke glasfolie voor u het beste geschikt is? Neem hiervoor gerust contact op.

Voor wie is glasfolie geschikt?

Voor zowel particulieren als bedrijven is glasfolie uitermate geschikt. Voor bedrijven in de voedingsindustrie is het verplicht glasfolie aan te laten brengen om glassplinters bij breuk tegen te gaan. Voor kantoren kan zon- en warmtewerende folie helpen bij een stabiel binnenklimaat dat het koel houdt in de zomer zodat de airco minder hard hoeft te werken. Ook voor particulieren plaatsen wij regelmatig glasfolie. Denk aan serres, puien of overkappingen.

Referenties

Al jaren brengen wij glasfolie aan voor particulieren en bedrijven. Deze bedrijven gingen u al voor:

Referenties Glasfolie BRS Reclame in Drenthe

Wij leveren en plaatsen glasfolie voor particulieren en bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Vraag een gerichte offerte aan voor glasfolie

Uiteraard kunnen we voor u een gerichte offerte opstellen. Wanneer wij de maten weten en derhalve de oppervlakte kunnen uitrekenen kunnen wij voor u een gedegen prijsberekening maken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!