Achtergrond
Visual

Magneetstickers laten drukken

Waarom magneetstickers van BRS Reclame?

  • Iedere gewenste maat en opdruk
  • Opmaak door ons te realiseren
  • Kleurvastheid gegarandeerd
  • Elk gewenst aantal mogelijk


Neem direct contact op

Een magneetsticker laten bedrukken? Kies voor het vakmanschap van BRS Reclame uit Hoogeveen. Onze magneetstickers worden in eigen productie vervaardigd. Hierdoor is het mogelijk om in samenwerking met u een product te ontwikkelen dat volledig aan uw wensen voldoet. U gebruikt de magneetstickers eenvoudig op auto's, magnetische whiteboards of koelkasten. De magneetsticker zijn gemakkelijk weer te verwijderen én opnieuw te gebruiken.

Uw merkimago en huisstijl uitdragen waar en wanneer u dat wilt!

Uw logo, slogan of afbeelding op een magnetische sticker die u keer op keer kunt gebruiken? De bedrukte magneetstickers maken we aan de hand van de door uw gewenste maten en contouren. U zit niet vast aan standaard maten. De magneetstickers zijn kleurvast en weerbestendig en meerdere keren bruikbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld leaseauto’s, een wisselend assortiment of evenementen met wisselende data.


Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen magneetstickers voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.


Offerte aanvragen voor magneetstickers?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over magneetstickers of maak een afspraak om uw wensen door te nemen. Wij spreken graag het ontwerp met u door, zodat u altijd kunt rekenen op een goed eindresultaat!


Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving