Achtergrond
Visual

Magneetplaat met bedrukking

Een magneetplaat met uw eigen logo, tekst of afbeelding laten bedrukken? BRS Reclame is al jaren thuis in alle soorten reclame-uitingen en promotiematerialen. In eigen productie vervaardigen wij de mooiste magneetplaten die te gebruiken zijn op (lease)auto’s, magneetborden en andere metalen ondergronden.

Waarom magneetstickers van BRS Reclame?

  • Iedere gewenste maat en opdruk
  • Opmaak door ons te realiseren
  • Kleurvastheid gegarandeerd
  • Elk gewenst aantal mogelijk

Neem direct contact op

Uw merkimago en huisstijl op magneetborden

Een magneetbord is de perfecte oplossing wanneer u tijdelijk en afneembaar uw reclame wilt plaatsen. Uw logo, slogan of afbeelding wordt op een magnetische plaat gedrukt die u keer op keer kunt gebruiken. Het is mogelijk om de magneetplaat in ieder gewenst formaat te laten maken. De magneetplaten drukken we met de contouren en opmaak zoals u wilt. U kunt ervoor kiezen om de opmaak zelf te verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. De magneetplaten zijn kleurvast en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen magneetplaten voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.


Offerte aanvragen voor magneetplaten?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over magneetstickers of maak een afspraak om uw wensen door te nemen. Wij spreken graag het ontwerp met u door, zodat u altijd kunt rekenen op een goed eindresultaat!


Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving