Achtergrond
Visual

BRS Reclame Hoogeveen is ISO-gecertificeerd

Het leveren van kwaliteit en het procesmatig werken is binnen BRS Reclame al jarenlang een vast gegeven en is bezegeld door een ISO 9001:2008 certificering.

Alles in het teken van kwaliteit en klanttevredenheid

Het ISO certificaat is 3 jaar geldig. De TÜV, het controlerend orgaan voor ISO, verricht jaarlijks een audit. De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Zo moet bijvoorbeeld het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet er gecommuniceerd worden naar alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.BRS is een ISO-gecertificeerd signbedrijf

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Na een externe audit heeft BRS Reclame een positief advies gekregen waaruit blijkt dat wij voldoen aan de eisen die door de norm worden gesteld. Dit is een teken voor ons en onze klanten dat BRS Reclame Hoogeveen op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.
 
Kortgezegd betekent de ISO-9001:2008 certificering van BRS Reclame voor u: Zeggen wat je doet , doen wat je zegt en het bewijzen'. Uw tevredenheid geldt voor ons als belangrijkste drijfveer!

Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving