Achtergrond
Visual

Inbraakwerende folie laten aanbrengen in Drenthe?

Inbraakwerende glasfolie

  • Gaat versplintering tegen
  • Glasheldere veiligheidsfolie
  • Getest volgens slagvastheidsnorm
  • Voldoet aan eisen verzekeraars
  • Reduceert uv-straling met 99%


Vraag direct meer informatie aan

Glas en grote raampartijen zijn voor inbrekers zeer interessant. Immers is een ruit snel ingetikt en biedt het de mogelijkheid voor inbrekers om goed naar binnen te kijken, op zoek naar waardevolle spullen. BRS Reclame Hoogeveen heeft in Drenthe jarenlange ervaring in het aanbrengen van glasfolie bij bedrijven in de gehele provincie Drenthe zoals het aanbrengen van folie op glas om een inbraakvertragende werking te verkrijgen.

Productinformatieblad (PDF)

Inbraakwerende glasfolie gaat versplintering tegen

Met inbraakwerende glasfolie (eigenlijk inbraakvertragende glasfolie of ook wel anti-inbraak-folie genoemd) versterkt u het glas dusdanig dat een inbreker eerder zal besluiten de inbraakpoging te stoppen. Zelfs wanneer een koevoet wordt gebruikt wordt het glas door de taaie folie (die versplintering tegen gaat) geruime tijd bij elkaar gehouden. Het laatste wat een inbreker wil is teveel lawaai maken of te lang bezig zijn met binnenkomen. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle inbraak gereduceerd.

Bijkomende voordelen van inbraakwerende glasfolie

Veiligheidsfolie met inbraakvertragende eigenschappen versterkt het glas dusdanig dat het versplinteren van glas bij breuk zoveel mogelijk wordt beperkt. Om het glas te doorbreken is erg veel kracht en tijd nodig. Naast de inbraakvertragende eigenschappen beperkt de folie UV-straling tot wel 99% en helpt dus bij het tegengaan van verkleuring door het toedoen van zonlicht. De folie is tevens transparant waardoor het zicht gehandhaafd blijft. Wilt u echter inkijk tegengaan dan is een inbraakvertragende folie die het zicht bijvoorbeeld ook beperkt ook mogelijk. BRS Reclame Hoogeveen maakt voornamelijk gebruik van 3M krasvaste glasfolies. Vraag naar mogelijkheden!

Inbraakwerende folie ter versterking van het glas

In de voedingsmiddelenindustrie (foodsector) is het verplicht om alle ramen te voorzien van glasfolie ter voorkoming van glassplinters bij breuk in het raam of inbraak. Voor ziekenhuizen, supermarkten en bijvoorbeeld zuivelfabrikanten brengen wij als ISO-gecertificeerde specialist al vele jaren beschermende glasfolie aan.

Glasfolie voor projecten van elk formaat

BRS Reclame Hoogeveen verzorgt glasfolie voor projecten in Drenthe van klein tot groot. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor vele verschillende bedrijven glasfolie mogen verzorgen.

Referenties BRS Reclame Hoogeveen

Zo verzorgen wij inbraakwerende en inbraakvertragende glasfolie voor bedrijven in de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden.

Daarom BRS Reclame

  • Dé glasfolie-specialist
  • Professioneel aangebracht
  • Garantie tot 15 jaar
  • ISO-gecertificeerd
  • Voor projecten van groot tot klein

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over inbraakwerende glasfolie voor uw bedrijf in Drenthe of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van inbraakwerende glasfolie met u.


Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving